HCL.HR

Ditto se napokon pojavio u Pokemon Go

Filip Galeković 26.11.2016.   •   5 komentara


Sad kad je nakon dugo vremena i misteriozni Ditto stigao u igru, Niantic je počeo otkrivati planove za budućnost jedne od najpopularnijih mobilnih igara ikad napravljenih, no detalji tek slijede.

Ditto Pokemon GO

Dobro ste čuli, jedan od natajanstvenijih džepnih čudovišta Ditto se konačno pojavio u Pokemon Go. Osim što je Ditto jedini ne-legendarni Pokemon prve generacije kojeg nije bilo moguće uhvatiti po izlasku, on u igru dolazi i s jedinstvenim mehanikama hvatanja i borbe. Naime, sukladno svojim sposobnostima, Ditto će uvijek biti prerušen u nekog drugog nasumičnog Pokemona te ćete tek nakon što ga uhvatite vidjeti da je to zapravo bio Ditto, a ne neki Pidgey ili Rattata.

To znači da je vrijeme da prestanete ignorirati Pokemone kojih ste već nahvatali na stotine ako se nadate dobiti i ovo novo stvorenje. Dobra vijest je to da će se prerušeni Ditto na mapi svijeta pokazati kao takav za sve trenere u blizini, pa će igrači moći međusobno surađivati da si povećaju šanse hvatanja ovog stvorenja. Prilikom borbe, Ditto preuzima izgled, tipove i napade prvog Pokemona kojeg vidi te takav ostaje do kraja borbe.

Nianticov šef marketinga Mike Quigley je također potvrdio da će u Pokemon Go uskoro doći posebni Ingress eventovi kojima se tako nadaju povećati interaktivnost igre. Postoji šansa da se ove informacije konkretno tiču legendarnih Pokemona, iako ništa još nije potvrđeno. Quigley je još samo dodao kako će konkretni detalji o ovakvim događajima unutar igre biti objavljeni u nadolazećih nekoliko tjedana, čemu će se svaki zagriženi igrač Pokemon Go svakako veseliti.

Planirate li se i vi vratiti u igru da uhvatite Ditta?

Komentari (5)

  • Reponja123

    26.11.2016 - 20:42

    ja nisam moga igrat pokemon go pa mi ovo nije nešto

  • Petar D

    27.11.2016 - 01:12

    Danas sam nekako primjetio da nema toliko ljudi po ulicama s mobitelima pred očima, u Zg, i baš se pitam igra li ‘ko to još.

    • bucc

      @Petar D, 27.11.2016 - 12:12

      Vjerojatno se još igra samo u Japanu.

  • JokeZ

    27.11.2016 - 13:46

    Igra se, ali opušteno, da ubije vrijeme kod hodanja i uhvati se ponešto zanimljivo, također uhvatio sam Dittoa neki dan, radilo se o pigdeyu kad ono Oh!? To je bio ipak Ditto 🙂

  • metalshegy

    27.11.2016 - 14:54

    steta sto su to tek sada ubacili da je mjesec dana ranije zadrzalo bi me u igri… ovako kad na kapaljku daju super stvari koje su trebali u jednom velikom updateu krajem ljeta izbacit, me jednostavno nije volja

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?