HCL.HR

Dizajner MMO vožnje The Crew vjeruje da igra neće imati katastrofalan izlazak

Stjepan Fikter 01.12.2014.   •   0 komentara


Zbog dugog perioda testiranja, Ubisoft je spreman za normalnu vožnju od prvoga dana po virtualnim Sjedinjenim Američkim Državama. Barem u to vjeruje glavni dizajner Serkan Hasan.

Nadolazeća Ubisoftova MMO vožnja The Crew koja usput sutra postaje dostupna, trebala bi imati normalan izlazak, odnosno, ne bi se trebao ponoviti fijasko sa serverima poput Drivecluba i Halo: The Master Chief Collectiona.

Barem tako vjeruje glavni dizajner Serkan Hasan koji smatra kako je dug period testiranja pomogao Ubisoftu da početak prodaje prođe bez katastrofalnih problema.

Serkan Hasan to potkrepljuje riječima: “Za The Crew požnjeli smo prednosti dugoročnog beta programa dizajniranog specifično za guranje naše infrastrukture koliko je to moguće u stvarnim situacijama s tisućama igrača iz cijeloga svijeta koji su igrali u isto vrijeme. Izlazak bilo koje online igre ovih dana ima potencijalne probleme, ali se nadam da će igrači biti ohrabreni našim otvorenim pristupom. Ako ste imali bilo kakve sumnje da bi smo mogli ovo izvesti, nadam se da su beta verzije pokazale našu vjerodostojnosti i stabilnost.”

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?