HCL.HR

Gusarska igra Sea of Thieves pokazala gameplay

Juraj Bevandić 13.06.2016.   •   7 komentara


Još uvijek nam nije skroz jasno o kakvoj se to igri radi, ali nekolicina streamera je imala pristup Sea of Thievesu i urlala od uzbuđenja dok su potapali brodove na veliko.

sea-of-thieves

Studio Rare je na Microsoftovoj E3 konferenciji po prvi puta pokazao gameplay iz svoje nove igre Sea of Thieves, no iz istoga nismo doznali baš mnogo novih detalja. Šačica streamera su dobili rani pristup igri i njihove su avanture u multiplayeru snimljene, ali nismo sigurni, primjerice, znači li to da je riječ o multiplayer-only naslovu.

Vesela ekipa je podjeljena u nekoliko grupa, svaka sa svojim gusarskim brodom i morali su surađivati ne bi li uspješno isplovili i potopili druge ekipe. Zanimljivo je napomenuti da im je to bio prvi kontakt s igrom, bez prethodnih instrukcija i prilično su se brzo snašli. Ili je igra dosta intuitivna i ništa novo ili su baš pogodili ljude koji su u prošlom životu bili gusari, nema treće.

Malo nas podsjeća na Guns of Icarus ako ćemo biti iskreni, jedan igrač za kormilom, drugi na topovima, treći trči okolo i popravlja, četvrti je samo stajao na provi i nije baš ništa radio osim urlanja – taj je očito ključan kotačić u timu. I to je otprilike to što smo vidjeli; moramo priznati da ima stila, ali teško je iz toga zaključiti što ćemo ostalo moći raditi osim upravljanja brodom i kako bismo to uopće izveli u singleplayeru.

Kratki trailer koji smo vidjeli prije gameplay prikaza pokazao je pećine, blago, neizbježne kosture sa sabljama i čak Krakena kako lomi brodove, pa vjerujemo da Rare još dosta toga krije iza ovog naslova.

Kako vama izgleda more lopova? Nadate li se singleplayer kampanji?

Komentari (7)

  • Darcoolio

    13.06.2016 - 21:37

    Meni ovo deluje kao odlična zabava 🙂

    • don5pro

      @Darcoolio, 13.06.2016 - 21:46

      I meni isto 🙂

  • Slim1992

    13.06.2016 - 22:04

    Cim cujem nesto o gusarima, odma mi dodje da instaliram AC Black Flag

  • EdoShupak

    13.06.2016 - 23:21

    Slicna Blackwake koja je u razvoju vec duze vrijeme.

  • Vailent

    14.06.2016 - 00:22

    igra djeluje pravo zanimljivo 😛

  • DonMate

    14.06.2016 - 14:56

    Prezakon ! 😀

  • goldfinger

    15.06.2016 - 09:25

    Totalno fora izgleda!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?