HCL.HR

Dobre vijesti, čini se da ćelavi ubojica Hitman ipak ima svijetlu budućnost

Juraj Bevandić 13.05.2017.   •   8 komentara


Square Enix je odlučio da je Hitman nebitan za njihov daljnji rad, ali doznajemo da bi prava na serijal trebala pripasti IO Interactiveu koji će ga nastaviti već iduće godine.

Hitman serijal

Square Enix je unatoč prošlogodišnjem sjajnom povratku ćelavog ubojice prije nekoliko dana odlučio otkazati suradnju s developerom igre jer im igra nije zadovoljavajuće napunila džepove. Činilo se kao da je to kraj Hitman serijala ili barem serijala kakvog ga poznajemo, ali otkrivamo da možda ne mora biti tako i ćelavi hodajući bar kod doživi drugu sezonu.

Njemački portal GameStar za sada ekskluzivno tvrdi da je Hitman spašen. Kažu da imaju pouzdane izvore koji kažu da će prava na serijal pripasti IO Interactiveu, što je neobično jer u pravilu izdavač zadrži prava na serijale i odlučuje što će s njima. Ne samo da će developeri zadržati prava, već su napola gotovi s drugom sezonom i traže ulagače, tj. novog izdavača da ju izbace iduće godine.

Čak i ako bismo u potpunosti vjerovali GameStarovim pouzdanim izvorima, informacije i dalje ne bi bile garantirane. Square Enix je za sada bio raspoložen samo komentirati da pokušavaju prodati IO Interactive pri čemu ne spominju prava na serijal, a IO Interactive se još nije oglasio iako navodno to planiraju učiniti idućeg tjedna. Nadamo se da su glasine istinite i da nas čeka nova sezona Hitman Ramba u našem stilu.

Komentari (8)

  • nikola65478

    13.05.2017 - 17:36

    Odlicno .

  • striborino

    13.05.2017 - 19:14

    Daj nek Igor snimi neki elusive target 😀

  • trulex

    13.05.2017 - 19:52

    Virio sam jedno veče, iz bašće čuo glasove
    Momo, Franjo, daidža Mirso nešto tiho govore
    Onda pružiše si ruke, na komšiju se ne može
    Onda popiše po jednu i razguliše
    Izgledao je baš mali to veče naš Agent 47

    • Valmorph

      @trulex, 13.05.2017 - 21:05

      Ono što je Hitman: Contracts imao je nenadmašivo. Da je kojim slučajem taj nastavak imao sreću i da je izašao danas praćen nekim modernim engineom SE bi grcao u lovi.

      A ti gospon trulex čitaj ovo,
      da ti ne bude dosadno pobrinut će se ovaj čovo,
      u Sunčevom sustavu ima 8 planeta,
      al njih sedam nemaju agenta.
      Samo Zemlja ima ovog ćelu,
      47 mu ime, piše ti na HCL-u.
      dok je bilo jutro, nije bio mrak.
      kad je podne sunce tuče, reći će vam svak,
      osim onih s pola sjevernog i južnog,
      njima mrak je 6 mjeseci, života li tužnog,
      kuku lele, lete pčele,
      al samo kad je dan.

    • trulex

      @Valmorph, 14.05.2017 - 09:06

      Hitman Contracts je imao tvoje tjetinjstvo kojem nije puno trebalo da te zabavi, danas si malo stariji i svaki racku ti smeta. Danas igre je puno puno zahtjevnije praviti nego u doba Hitman Contrasts

  • GAMERWORLD

    13.05.2017 - 21:53

    Kevin pozdrav frende kako si ima li umora nisam ti se stigao javiti imam puno da učim reci mi jeli istina ono što sam pročitao u tvom statusu što si jučer obajvio da square enix hoče da te izbaci iz posla jer nisi više bitan?Hitman jeste frend sve tako kako sam naveo u statusu na fb i twitter Kevin jesu li oni normalni znaju li oni da ako tebe ukone iz posla pokvarene tipove neče imati tko da ubija sad češ obuči svoje odjelo pištolj u ruke i pokaži im tko si ti ako treba zovem i arnolda i oostalu ekipu iz filma plačenici .Hitman se javlja poslije nekoliko dana obavio sam ono što si mi rekao neče me izbaciti iz posla.Kevin svaka čast idem ja da učim pa se čujemo drugi put .Hitman važi nema problema.

  • CoolBroCool

    14.05.2017 - 12:19

    To 😀

  • YeYa

    14.05.2017 - 12:56

    Ne mogu ga se rješiti samo tako 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?