HCL.HR

Dodano još igara u Humble Indie Bundle 7

Christian Obadić 29.12.2012.   •   0 komentara


U aktualni Humble Indie Bundle nedavno su dodane tri nove igre i njihovi soundtrackovi – The Basement Collection, Cave Story+ i Offspring Fling.

Kako je i uobičajeno, humblebundle.com ekipa je dodala još nekoliko igara u svoju aktualnu ponudu. Ako ste sedmi Humble Bundle već kupili, nove igre su automatski dodane na vaš osobni profil kojemu pristupate linkom koji ste dobili mailom pri kupnji. Ako ga još niste kupili, a planirate, morat ćete platiti iznad prosjeka koji je trenutno na 6.57$ da otključate i nove igre. One su sljedeće:

The Basement Collection je kompilacija HD verzija desetak Flash igara Edmunda McMillena (Super Meat Boy, The Binding of Isaac), Cave Story+ je HD verzija hvaljenog 2D akcijskog platformera iz 2004. godine Cave Story, a Offspring Fling je simpatični platformer u kojem igrate kao malo stvorenje koje baca svoju djecu do izlaza.

S ovim novopridošlicama broj igara u aktualnom Humble Bundleu popeo se na devet, pored već navedenih novih igara tu su još i: Snapshot, Closure, The Binding of Isaac, Shank 2, Dungeon Defenders te Legend of Grimrock, a tu je još i film Indie Game: The Movie. Ako ste već posegnuli za karticama ne zaboravite da ako želite dobiti Steam key morate platiti najmanje 1 dolar, a ne bi bilo na odmet i malo više, pogotovo jer dobar dio svoje uplate možete usmjeriti u humanitarne svrhe.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?