HCL.HR

Dođite upoznati HCL ekipu i zaigrati Watch Dogs 2 na PS4 PRO

sponzorirani članak 18.11.2016.


Što radite sutra od 10 do 12? Ako ste u Zagrebu i zanima vas PlayStation 4 Pro i Watch Dogs 2, dođite ispred T-Centra u Arena Centru gdje će naš urednik Igor zajedno s poznatim komičarom Ivanom Šarićem uživo pričati o PS4 Pro konzoli.

ht-najava

Ako pratite HCL i slušate video komentare našeg glavnog urednika Igora Belana na YouTube kanalu, sigurno već znate da mi nikad ne stavljamo takozvani facecam. No ako vas je oduvijek zanimalo kako izgleda čovjek iza tih video komentara, sutra (subota 19.11.) u Arena Centru moći ćete ga upoznati.

Samo navratite do T-Centra u zagrebačkom Arena Centru već u 10 ujutro – tamo će naš Igor zajedno s poznatim komičarom Ivanom Šarićem odraditi detaljan unboxing PS4 konzole, popričati o toj novoj najsnažnijoj konzoli na svijetu i objasniti po čemu je posebna. Bit će i mnogo vremena za upoznavanje i druženje s posjetiteljima, a kasnije ćete svi moći isprobati Watch Dogs 2, najnoviji hit iz Ubisofta, upravo na PS4 Pro konzoli. Oni najsretniji posjetitelji otići će kući i s prigodnim poklonom.

Cijelu stvar organizira Hrvatski Telekom koji je i ove godine pripremio poklone za svoje postojeće i nove korisnike. Božićna ponuda, koja je dostupna u T-Centrima i na webshopu Hrvatskog Telekoma, nudi mogućnost za kupnju najatraktivnijih darova, a kao posebno iznenađenje, u svojoj ponudi uključuje i PlayStation 4 Pro po trenutačno najpristupačnijoj cijeni na tržištu.

OSVOJI PS4 PRO NA MAGENTA 1 GAMING TURNIRIMA

Osim sutrašnjeg unboxing eventa u Arena Centru na kojem će sudjelovati naš urednik Igor, Hrvatski Telekom počevši od sljedeće subote, 26. studenog, organizirat će i Magenta 1 gaming turnire diljem Hrvatske. Igrat će se Fifa 17, turniri će se održati u Splitu, Osijeku, Rijeci i Zagrebu, a u svakom od tih gradova najbolji igrač osvojit će PlayStation 4 Pro konzolu. Uz natjecateljski dio, svi zainteresirani u neslužbenom dijelu ovih turnira moći će isprobati i Watch Dogs2. Više informacija o prijavama na prvi u nizu tih turnira objavit ćemo uskoro.

Osim mogućnosti osvajanja PS4 Pro konzole tijekom turnira Magenta 1 gaming ili samostalne kupnje, ista se može kupiti i u proširenoj ponudi Hrvatskog Telekoma. U sklopu Magenta 1 svijeta u Najboljim tarifama zajednički paket PS4 Pro, igra Watch Dogs 2 te Sony Xperia XA može se kupiti za 1 kunu odmah, a ostatak na rate.

Označeno sa:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?