HCL.HR

Dolazi li nam napokon davno obećana besplatna PS+ verzija DriveCluba?

Juraj Bevandić 12.06.2015.   •   1 komentara


Nakon previše mjeseci čekanja, svi koji nisu htjeli kupiti Driveclub mogli bi uskoro dobiti priliku zaigrati tu besplatnu PS Plus verziju.

Očekivalo se da će DriveClub biti Sonyjeva ekskluziva koja će bar na neko vrijeme pomesti trkaće tržište na konzolama krajem prošle godine. No, tek osrednja kvaliteta i brojni tehnički problemi po izlasku ostavili su neizbrisivu mrlju na tom naslovu. Budimo pošteni, danas je to više no solidna arkadna trkaća igra s više staza i automobila no po izlasku te bez tehničkih poteškoća, no jedna mrlja na imenu Driveclub ostala je do dana današnjeg.

Ako se ne sjećate, Sony je obećao besplatnu Playstation Plus verziju igre za sve PSN pretplatnike, ali onda su je odgađali i odgađali dok ljudi nisu počeli misliti da nikad neće ni izaći. Iako su i dalje pomalo šutljivi oko cijele stvari, kao da se boje ograničiti na neki datum izlaska, ranije ovog mjeseca developeri su objavili kako će novom zakrpom pripremiti servere i sve ostalo za dolazak te besplatne verzije.

Osim toga, vođa projekta Paul Rustchynsky na upite igrača putem Twittera je odgovorio kako je PS+ verzija u završnim stadijima izrade. Što bi moglo značiti da bi PSN pretplatnici koji već predugo čekaju na ono što im je obećano, mogli utrkivati besplatno online već početkom ljeta.

Komentari (1)

  • vjkzg

    12.06.2015 - 15:10

    Igru kupio,odigro tjedan dana i prodo(ako se za tjedan može dovoljno uživat).Kaj bi se reklo prožvako,pojeo,neprobavio i pokenjo…Osrednji naslov ma zapravo žešće osrednji.Uvijek mi je tako kada se previše nabrijem na nešto kaj nisam ni probao a onda se razočaram.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?