HCL.HR

Dolazite na INFO i Sajam glazbe i multimedije?

Igor Belan 11.10.2012.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Zagrebački velesajam za mjesec dana postaje idelano odredište za ljubitelje informatike, glazbe i multimedije. Dolazite?

Od 13. do 18. studenog, istovremeno s Interliberom, Inovom, Educa plus i Zimskim ski show-om, pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske dr. Ive Josipovića, na Zagrebačkom velesajmu održavaju se sajam informacijskih tehnologija INFO i Sajam glazbe.

Citat je to iz objave za novinare koju smo upravo primili i koja u nastavku kaže kako će ovogodišnji INFO sajam biti podijeljen na dvije cjeline, od kojih će vam jedna biti posebno zanimljiva. Naime, cijeli jedan dio INFO sajma biti će posvećen gamingu, izložbi retro računala te prigodnoj maloprodaji informatičke opreme. INFOGAMER, kako je nazvan dio sajma posvećen gamingu, sadržavati će neku vrstu natjecanja u videoigrama (nemamo više detalja u ovom trenutku), dok na prostoru rezerviranom za tzv. RETRO INFO možete očekivati prigodnu izložbu starih računala, a šanse su da će biti i starih igraćih konzola, odnosno arkadnih mašina.

Jedan potpuno drugi dio ovogodišnjeg INFO-a, onaj korisniji i malo dosadniji, baviti će se stručnim skupovima, predavanjima i radionicama na temu suvremenih tehnologija, a svi zainteresirani posjetitelji imat će priliku pridružiti se Prvoj hrvatskoj otvorenoj tvornici softvera (Software Factory by CISEx )

Zanimljiv će biti i Sajam glazbe i multimedije koji će se odvijati u okvirno isto vrijeme. U sklopu njega posjetitelji će imati priliku razgledati ponudu svjetskih proizvođača raznih glazbala te profesionalne audio opreme, a kao posebno zanimljivi prateći sadržaj najavljene su radionice za glazbenike profesionalce i amatere, studente, učenike i “sve one koji žele dobiti više znanja iz tog područja”. Tijekom svega toga održavati će se razne zabavne igre s vrijednim nagradama poput glazbenih instrumenata, a istovremeno će se održati i aukcijska prodaja glazbala i glazbene opreme uz niske početne cijene.

Dakle rezervirajte si dan-dva sredinom studenog za posjet Zagrebačkom velesajmu, odnosno navedenim sajmovima. Nas posebno vesele već navedeni INFOGAMER i RETROINFO, a i na Sajmu glazbe i multimedije uvijek bude veselo pa ga ne bi valjalo zaobići. Za više informacija pratite linkove ispod.

LINK: INFO Sajam LINK: Sajam glazbe i multimedije

Komentari (4)

  • -Aragorn-

    11.10.2012 - 16:26

    jedva čekam:) 🙂 🙂

  • iggyyy

    11.10.2012 - 17:13

    Vidimo se tamo 😉

  • ?ux

    11.10.2012 - 21:12

    Nitko od poznatih ne vodi INFOGAMER tak da nevjerujem da bu neš posebno za vidjet tam, ali prošeto bum se jedan dan sigurno vidjet kaj ima.

  • Forest_Witch

    12.10.2012 - 10:46

    Ak će imat kakve popuste, dolazim! 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?