HCL.HR

Domaća avantura Viktor donosi ludu, alternativnu Austro-Ugarsku

Zoran Žalac 22.11.2014.   •   0 komentara


Dobitnik nagrade InfoGamera 2014 za najkreativniji projekt odnedavno se nalazi na Kickstarteru. Riječ je o domaćoj PNC avanturi o divljem vepru Viktoru koji želi postati vladar Austro-Ugarske monarhije.

Tročlani zagrebački tim Studio Spektar nedavno je javnosti predstavio svoju klasičnu PNC avanturu zvanu Viktor, a tu zapaženu ideju u idućih mjesec dana pokušat će financijski upotpuniti Kickstarter kampanjom. Kažemo zapaženu ideju, jer tko ne bi zapazio priču o alternativnoj Austro-Ugarskoj u kojoj je glavni junak Viktor dobroćudni vepar, car Franjo Josip je pas, a Nikola Tesla antilopa.

Viktor je naumio postati vladar monarhije, a na putu do ostvarenja te želje imat će raznorazne avanture poput leta cepelinom i pomaganja Tesli. Klasičnu formulu PNC avantura nadopunit će i manje mini-igre.

Studio Spektar na Kickstarteru traži deset tisuća dolara. Za dosezanje tog iznosa imaju još 27 dana, pa ako ste ostali šarmirani Viktorovim kljovama, svakako mu pomozite na službenoj stranici na Kickstarteru.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?