HCL.HR

Domino će biti lik u Deadpool: The Game

Renato Pedišić 16.10.2012.   •   3 komentara


Deadpoolova igra je sa svakom novom vijesti sve zanimljivija, a novost da će sexy mutantica Domino biti lik u igri dodatno nas je zainteresirala.

Ne znate tko je Domino? Dobro, ni mi nismo neki znalci po tom pitanju, ali poznato nam je kako je to jedna jako sexy mutantica i dio postave X-Mena što je sasvim dovoljno da nas njena pojava u Deadpool: The Game zainteresira. Domino je, kao i Deadpool, bivša plaćenica i jedini preživjeli produkt izvjesnog testiranja izdržljivosti (nečemu sličnom je i Deadpool podvrgnut) pa je nekako logično da su se njihovi putovi sreli u ovoj igri. Nešto više o svemu tome rekao je sam Deadpool (zapravo High Moon Studios) u intervjuu s fikcionalnim novinarom čije vam bitnije djelove ovdje prenosimo:

Novinar: “Deadpool, zašto ste odlučili ugostiti Domino u svojoj igri?”
Deadpool: “Čovječe, to je onako bez razmišljanja. Jesi li vidio kako izgleda? Totalno je zgodna! A ako ti to nije dosta (što je meni sasvim dovoljno) zna odlično baratati pištoljem. Što me napaljuje. Također voli jesti palačinke u ogromnim količinama, uništavati stvari i duguje mi spoj. Pa je njena pojava u igri zapravo to: spoj. Vjerujem da će joj njene mutantske moći pomoći da joj se posreći samnom. Zaželite nam sretan svršetak! Jesam li spomenuo da je ludo zgodna?”

N: “Je li igrina verzija Domino drugačija od one u stripu?”
D: “Zašto uzeti savršen koncept Domino i onda ga mijenjati? … Fanovima će se zasigurno svidjeti posebna High Moonova pažnja na detalje i ljubav prema Marveloviom stripovskom svijetu.”

N: “Kako se Domino uklapa u igrinu priču?”
D: “Hej hej, to su spoileri! Što kažete na ovo – dajte mi 60 dolara i reći ću vam sve. Ali vjerujte mi, priča je takva da ću se boriti sa i protiv mnogo Marvelovih ljepotica. I ljubiti ih.”

Deadpool: The Game očekujemo 2013. godine za Xbox 360 i PlayStation 3, ali kako je izdavač Activision vjerujemo da se PC i možda Wii U verzije samo kriju iza ugla.

Komentari (3)

  • Tehnicar

    16.10.2012 - 10:41

    Žanr?

    • Me666

      @Tehnicar, 16.10.2012 - 10:56

      Nekakva hack n slash akcijska pucačina nešto :D. Nije potpuno jasno iz do sad dobivenih materijala.

    • Mc Nane Uvijek u fazonu

      @Tehnicar, 16.10.2012 - 13:35

      nesto slicno dmc-u ja msm

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?