HCL.HR

Donkey Kong Country Tropical Freeze najavljen za Wii U

ToxarE 11.06.2013.   •   1 komentara


Napokon smo doznali čime su se kreativni umovi Retro Studiosa bavili posljednjih nekoliko mjeseci – najavljen je novi Donkey Kong platformer za Wii U.

Nova Wii U ekskluziva Retro Studiosa nije nastavak Metroid Prime serijala, neki potpuno novi IP ili nastavak gotovo zaboravljenog Star Tropicsa, kako su neki forumaši na internetu ovih dana sugerirali. Ne, nova igra ovih talentiranih developera je Donkey Kong Country Tropical Freeze, otkrio je Nintendov predsjednik Satoru Iwata putem E3 Nintendo Directa.

Riječ je dakako o 2.5D platformeru smještenom u univerzum Donkey Konga, a ovaj put taj isti univerzum napali su Vikinzi iz Sjevernog mora. Kako bi ih porazio, Donkey će se zajedno s prijateljima upustiti u avanturu koja će ih odvesti na ukupno pet različitih otoka. Igra će podržavati kooperativni multiplayer za do dva igrača, a igrivi likovi (pored Donkey Konga) biti će Diddy i Dixie Kong. Iznimno simpatični gameplay video pogledajte ispod.

UPDATE: U međuvremenu je na Nintendovom YouTube kanalu objavljen ‘Developer Direct’ video u kojemu se uz neke nove gameplay snimke otkriva i kako ćemo pored Donkeya, Diddya i Dixie Kong moći zaigrati s još jednim novim likom koji će biti otkriven kasnije. Spominje se i kako će igra biti puna raznih tajni, od kojih će nekima moći pristupiti samo određeni likovi zbog njihovih posebnih sposobnosti.

Donkey Kong Country Tropical Freeze stiže “kasnije ove godine” samo na Wii U.

Komentari (1)

  • Ementaler

    11.06.2013 - 21:28

    Pao jedan update i ovdje – dodan 'Developer Direct' video u kojemu se otkrivaju neki novi detalji o igri; dosta zanimljivo – bacite oko.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?