HCL.HR

Don’t Starve dolazi u travnju

Stjepan Fikter 24.03.2013.   •   1 komentara


S PAX East sajma stiže objava kako će Don’t Starve izaći 24. travnja, dok developer obećava šest mjeseci besplatnog sadržaja nakon što igra postane dostupna za kupovinu.

Ukoliko ne znate, Don’t Starve je nadolazeći naslov od Klei Entertainmenta, ljudi koji su zaslužni za prošlogodišnji hit Mark od the Ninja. No za razliku od te igre i Shank igara prije nje, ovaj naslov ima potpuno drugačiji pogled na akciju i oslanja se na igračevu sposobnost da preživi u proceduralno generiranom svijetu.

Don’t Starve obećava vrlo interesantan survival gameplay gdje ćemo morati paziti na tri bitna elementa – zdravlje, glad i razum. Potonji element neobično je bitan jer ako se gubi razum tada će glavni lik početi viđati čudovišta koja polako mogu postati sve stvarnija i opasnija. Matthew Marteinsson koji je zadužen za zvuk u igri kaže: “Vi u cijelosti možete izgubiti razum i onda ga vratiti. Postoji nekoliko stvari koje možete raditi da ga očuvate, a to uključuje nošenje fine odjeće, branje cvijeća ili da radite civilizirane stvari i tada se razum vraća.”

Don’t Starve će za PC biti dostupan od 24. travnja, a Klei Entertainment je uz objavu datuma izlaska obećao i da ćemo dobivati besplatni sadržaj još šest mjeseci nakon što igra izađe na tržište.

Komentari (1)

  • Black op

    25.03.2013 - 08:28

    Taman se spremio da zaigram ovo a oni odgodise 🙁 samo mi je cudno da ce davati besplatan sadrzaj nakon 6 mjeseci, nece valjda naplacivati nove karaktere i iteme…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?