HCL.HR

Don’t Starve, Mark of the Ninja, Shank i ostale igre Klei Entertainmenta besplatne na Steamu

Igor Belan 14.11.2015.   •   3 komentara


Klei Entertainment slavi 10 godina postojanja i daje vam mogućnost da potpuno besplatno zaigrate sve njihove igre ovog vikenda.

Kroz deset godina postojanja iz studija Klei Entertainment dobili smo neke od najdražih nam 2D indie igara ikada. Akcijski platformer Shank i njegov nastavak, stealth akcija Mark of the Ninja i survival igra Don’t Starve ponajviše se ističu, ali tu su još ne tako davno izašli Invisible Inc., Eets Munchies i Crypt of the NecroDancer. Sve redom igre različitih žanrova i ideja, od kojih je svaka na svoj način izvrsno izvedena. I sad sve te divne igre možete zaigrati potpuno besplatno – barem u narednih 35 sati.

Riječ je o posebnoj promociji na Steamu kojom Klei slavi 10 godina postojanja. Sve njihove igre besplatne su za skidanje i igranje ovog vikenda, odnosno narednih 35 sati (u trenutku objave ove vijesti), ali nakon isteka tog perioda više ih nećete moći igrati bez da ih kupite. Dakle klasična Steam Free Weekend shema.

No ako vam se neka od igara koju besplatno preuzmete u to ograničeno vrijeme uistinu svidi, imat ćete priliku kupiti je i nastaviti je igrati nakon tog besplatnog perioda za mnogo nižu cijenu nego inače. Popusti na neke od igara sežu do 85%, a kompletnu ponudu možete provjeriti na Steamu.

Za besplatan download igre, morate otići na posebnu stranicu svake igre zasebno i kliknuti na Play Game.

Inače, koja vam je omiljena igra iz Klei Entertainmenta?

Komentari (3)

  • KhorneFlake

    14.11.2015 - 12:56

    Evo mi prilike da probam Invisible Inc, to je jedina njihova igra koju nemam, a inače sam sve ostale prešao sa 100% ačivmenta. Shank igre su bile posebna patnja po tom pitanju.

  • LordRadman007

    14.11.2015 - 16:58

    Evo ja sam malopre uzeo Shank i presao ga za 2 sata i 50 minuta 😀 , sutra cu verovatno shank 2 :3

  • Argulian

    14.11.2015 - 19:58

    Dont starve i mark of the ninja imam, vrijeme je za shank.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?