HCL.HR

Dostupan 2.10 firmware za PS Vitu

ToxarE 10.04.2013.   •   1 komentara


Novo obavezno ažuriranje za PlayStation Vitu donosi niz sitnijih dodataka među kojima se ističe uvođenje foldera i podrška za prikaz videa u internetskom pregledniku.

Vlasnicima PS Vite od danas je dostupan obavezni 2.10 firmware. Ažuriranje ne donosi neke revolucionarne novitete, ali zato uvodi dobrodošle sitnice koje će svakako poboljšati iskustvo korištenja Sonyjeve prijenosne konzole. U prvom redu, internetski preglednik dobio je prijeko potrebnu podršku za pokretanje video sadržaja, čime su hrvatski korisnici po prvi put dobili mogućnost gledanja videa s YouTube servisa, obzirom da službena aplikacija do sada nije bila dostupna na hrvatskom PSN-u. Za pregledanje videa potrebno je imati memorijsku karticu i ponešto slobodnog mjesta na njoj. Ako su vam ti uvjeti ispunjeni, možete bez problema uživati u HCL video sadržajima na OLED ekranu PS Vite.

Drugi značajni dodatak jest uvođenje foldera na naslovni ekran. Na gornjem videu možete vidjeti kako to funkcionira, uz napomenu da je moguće svrstati do 10 ikona unutar jednog foldera, odnosno sveukupno 100 ikona smještenih po različitim mapama. Od ostalih noviteta spomenimo još podršku za čitanje HTML e-mailova, indikator igre koja je trenutno umetnuta u konzolu te automatsko stišavanje zvuka / pauziranje glazbe kada iskopčamo slušalice iz konzole.

Komentari (1)

  • FiXaRa

    11.04.2013 - 07:00

    Još nema youtube aplikacije nego preko browsera

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?