HCL.HR

Dostupan Cloudberry Kingdom

nebel 30.07.2013.   •   1 komentara


Ubisoftov ultra-teški 2D platformer Cloudberry Kingdom, koji sam nasumično generira svoje levela, sada je dostupan na PSN-u, a uskoro i na nizu drugih platformi.

Nakon uspješne Kickstarter kampanje, 2D platformer Cloudberry Kingdom, poseban po tome što sam nasumično generira svoje levele, sada je dostupan pod izdavačkom palicom Ubisofta. Točnije, igra je od danas dostupna na PSN-u, od sutra je na Xbox Live Arcadeu i PC-ju (putem Steama), u četvrtak dolazi na Wii U eShop, a “kasnije tijekom godine” pojaviti će se i na PS Viti. Iza razvoja igre stoji Pwnee Studios, mali nezavisni studio iz New Yorka, na misiji da pwna igrače izazovnim igrama. Ozbiljno.

Igrin algoritam za nasumično stvaranje levela čini se kao pravi test vještine za fanove platformiranja, a Ubisoft nas u službenoj objavi za novinare uvjerava da je igra primjerena za sve tipove gamera – od “kežualaca” do “ultra mega hardcore” ekipe.

Igra sadrži deset tipova heroja i tri različita moda igre – Story Mode, Free Play i Arcade Mode, a tu je i lokalni multiplayer za do četiri igrača. Launch trailer pogledajte ispod.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?