HCL.HR

Dostupan Nehrim – potpuna i besplatna konverzija Obliviona

Ante Malenica 13.09.2010.   •   4 komentara


Svi koji igrate igre na PC-u znate koje sve ljepote pruža modding zajednica i vjerni fanovi pojedinih igara. Najbolji dokaz toga je od danas dostupna i besplatna RPG igra Nehrim.

Svi koji igrate igre na PC-u znate koje sve ljepote pruža modding zajednica i vjerni fanovi pojedinih igara. Najbolji dokaz toga je od danas dostupna i besplatna RPG igra Nehrim, u potpunosti napravljena na osnovi igre Elder Scrolls 4: Oblivion tj. uz pomoć modding alata koji su bili dostavljeni skupa s Oblivionom kada je krenuo u prodaju. U produkciji od 2007. godine, Nehrim je igra koja od Obliviona koristi samo grafički engine, sve ostalo su moderi sami napravili. Riječ je o naslovu koji nudi oko 50 sati igranja, preko 60 questova, hrpu razne opreme i da ne nabrajamo dalje. Spomenut ćemo samo da su za potrebe ovog “moda” autori angažirali profesionalne glumce koji su posudili glasove likovima u igri. Ovaj mod teško možemo nazvati samo modom jer trud koji su autori uložili je stvarno ogroman. Ukoliko ste se zainteresirali za ovo, svakako bacite oko na službeni sajt i sami se uvjerite u kvalitetu spomenute igre.

Komentari (4)

  • Forbs

    14.09.2010 - 08:15

    Upravo skidam igru..Zvući obečavajuće..

  • jinx666

    14.09.2010 - 08:42

    Za sve obozavatelje obliviona…ovu igru jednostavno morate zaigrati…ja ju igram nekih 7 sati i mogu reci da je u nekim stvarima bolja od obliviona..
    ZATO DOK CEKAMO NOVI NASTAVAK OBLIVIONA….NAVALITE!!!

  • LeftY

    14.09.2010 - 10:10

    jel treba imat oblivion instaliran da bi se ovo igralo?

  • Gem

    14.09.2010 - 12:01

    instaliram igru stavim patch koi zahtjeva udjem u igu odem na new game i frajer vrati na glavni izbornik…ima li tko takav problem?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?