HCL.HR

Dostupna Incinerate ‘N Detonate nadogradnja za Killing Floor 2

Stjepan Fikter 02.09.2015.   •   1 komentara


Da ubijanje Zedova bude još zabavnije i krvavije pobrinut će se dvije nove klase, a tu su i dvije nove mape. Također, ovog vikenda svi će moći isprobati kakav je osjećaj napucavati klonirana čudovišta.

Nakon podužeg čekanja, Tripwire je izbacio Incinerate ‘N Detonate nadogradnju za Killing Floor 2 bacivši tako mamac onima koji su uzeli pauzu od igre u nadi da će se sada vratiti masakriranju Zedova. Baš kao što naziv nadogradnje kaže, nova oružja za ubijanje čudovišta su upravo vatra i eksplozije – točnije, Firebug i Demolitions klase vraćaju se u Killing Floor.

Za dodatnu zabavu pobrinut će se i dvije nove mape, a developeri su pripremili i crossover promociju gdje će vlasnici Chivalry: Medieval Warfarea dobiti Tom Banner lika, a vlasnici Red Orchestre 2 moći će ući u čizme njemačkog vojnika Antona Strassera.

Također, svi koji u svome kućištu imaju GeForce GTX770 i jače modele, moći će uživati u čarima Nvidia’s PhysX Flex tehnologije s kojom će masakriranje protivnika izgledati još efikasnije. Od ostalih promjena tu je i novo drvo vještina za Berserkera, After Action Report i opcija koja je vidljivo nedostajala – glasanje za iduću mapu na kraju runde.

Za kraj treba i spomenuti da će Killing Floor 2 biti besplatan za igranje ovog vikenda i to počevši već od četvrtka 03.09 pa sve do ponedjeljka 07.09.

Kada je Killing Floor 2 bio pred izlaskom dobili smo pristup ranoj verziji igre i snimili vam jedan video komentar u glatkih 60 fps-a. Pogledajte ga ispod ako ste ga prije fulali.

Komentari (1)

  • th3c4u

    02.09.2015 - 22:49

    osim novog contenta igra je i balansirana (otežana) što je još jedan ogroman plus 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?