HCL.HR

Dostupni Skyrim Creation Kit, Hi-Res Texture Pack i Space Core Mod

Zoran Žalac 08.02.2012.   •   33 komentara


The Elder Scrolls V: Skyrim jučer je dobio službeni alat za kreiranje modifikacija za PC verziju igre, a uz njega i paket unaprjeđenih tekstura. U kreiranju moda okušala se i ekipa Valvea.

Kako je i obećano, momci iz Bethesde konačno su pustili Creation Kit alat u opticaj. Dotični će omogućiti modificiranje Skyrima na sasvim novoj razini, a rezultate toga trebali bismo vidjeti ubrzo. Pored Creation Kit alata Bethesda je PC igračima kao besplatni DLC podarila i 3 GB težak Hi-Res Texture Pack, odnosno set tekstura veće rezolucije.

Kako bi proslavio izlazak ovog važnog dodatka za najprodavaniji Steam naslov, Valve se i sam okušao u kreiranju moda za Skyrim. Rezultat je Space Core Mod vol. 1 koji u igru ubacuje zanimljivog suputnika – brbljavu kuglicu kojoj glas posuđuje Nolan North. Valve je humoristično dodao da je Skyrim jedina igra visokog profila u 2011. godini u kojoj North nije sudjelovao (a slušali smo ga u Batmanu, Star Wars TOR-u, Unchartedu, Portalu 2, AC Revelationsu i mnogim drugima) pa se ovim modom ispravlja taj „propust“.

Komentari (33)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!