HCL.HR

Dovršena je priča za Broken Age, ali sama igra još uvijek nije

ToxarE 17.10.2014.   •   1 komentara


Premda se izlazak drugog dijela avanture Broken Age još uvijek ne nazire, iz Double Fine Productionsa poručuju kako napreduju s razvojem igre.

Baš kako su rastavljeni protagonisti ovogodišnje PnC avanture Broken Age, tako su rastavljene i dvije epizode iste igre, a iako se očekivalo da ćemo ih vidjeti unutar jedne godine, sada to baš i nije tako izgledno. Naime, rad na drugom komadu priče malo se odužio, no u Double Fine Productionsu poručuju kako je ovih dana napravljen značajan napredak.

Tim Schafer dovršio je scenarij druge epizode, odnosno smislio kraj priče, a to znači da se može krenuti sa snimanjem glasova i nove glazbe. Naravno, to i je najdugotrajniji dio razvoja, ali barem je dobro znati da je priča zgotovljena te da samim time developeri imaju jasniji plan za ostatak razvoja.

A kad imaju jasniji plan, vjerojatno će moći i procijeniti kada bismo mogli dobiti drugi dio „kolača“. Samo da se opet ne precijene, jer sjetimo se da su prvotno obećali izlazak čitave igre za listopad 2012. godine.

Komentari (1)

  • Artyom

    17.10.2014 - 13:55

    Broken Age projekt je totalni fail.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?