HCL.HR

Dragon Age: Inquisition ima nove screenshote

Stjepan Fikter 21.12.2013.   •   3 komentara


Na BioWareovom blogu, izvršni producent Dragon Age franšize Mark Darrah objavio je nove screenshote te potvrdio da je igra dobila “Holiday Build” verziju.

Mark Darrah, izvršni producent Dragon Age franšize, objavio je na BioWareovom blogu nekoliko novih screenshota za Dragon Age: Inquisition te potvrdio da je igra dobila “Holiday Build” verziju. Naime, ova blagdanska verzija kreirana je za osoblje i druge članove BioWarea u kojoj mogu proći igrinu glavnu priču od početka do kraja te isprobati sve gameplay elemente dok imaju slobodnih dana.

Novi objavljeni screenshoti uključuju nova okružja, a Darrah je objasnio: “Za mene je veoma bitno da igra ima veliki broj različitih lokacija. Ne samo da to omogućava veće mogućnosti u kreiranju radnje, nego nam također daje priliku da pokažemo puno različitih stvari. To je veoma bitno u igri koja stavlja veliki naglasak na otkrivanje.”

Mark je također pokazao i jedan screenshot koji je kritiziran te promijenjen u skladu s kritikama koje dizajnerima levela omogućavaju da izgled lokacija podignu na višu razinu.

Komentari (3)

  • maxim.x

    21.12.2013 - 22:43

    Lijepo, lijepo.

  • Aves

    22.12.2013 - 15:14

    Ne mogu čekat, evo baš instaliravam Dragon Age: Origins, da ga odigram još jedanput, onda još i duju i spremni smo za Inquisition!

  • goldfinger

    22.12.2013 - 18:13

    Izgleda izvrsno..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?