HCL.HR

Dragon Ball Z Budokai HD Collection dolazi u Europu

Renato Pedišić 09.07.2012.   •   10 komentara


Europski ljubitelji virtualnih tučnjava opet imaju razlog za veselje jer relativno uskoro dobivamo odličnu kolekciju DBZ tabačina.

Namco Bandai ne boji se slijediti Capcom u ponovnom izdavanju svojih najvećih klasika kroz HD izdanja, unaprijeđena da se svide i novijoj publici. HD paket imena Dragon Ball Z Budokai HD Collection je uvjetno rečeno “kolekcija” jer se u njemu nalaze Dragon Ball Z: Budokai i Budokai 3, ali bez središnjeg dijela serijala, Budokaia 2. Usput da vam damo malo upozorenje ako vam nomenklatura Dragon Ball tabačina nije jasna – Budokai i Budokai Tenkaichi su dva različita serijala.

Po uzoru na ostale igre koje izlaze u HD ruhu i Dragon Ball Z Budokai HD Collection će sadržavati trofeje/achievemente. Hoće li osim toga i poboljšane grafike donijeti neke druge bonuse za kupce, još nije poznato.

Izlazak ovog HD paketa najavljen je za zimu 2012. godine i to za PlayStation 3 i Xbox 360. Američka verzija igre još nije najavljena.

Komentari (10)

  • Captain Crash

    09.07.2012 - 15:29

    hvala bogu za ovo 😀

  • Zoi

    09.07.2012 - 16:12

    E kad bi bila ovako neka igra za PC, kako bih ja bio sretan 😐

  • armin221186

    09.07.2012 - 20:30

    Jos kad bi nam javili za DBZ Online kad ce u Evropu ……:)

  • Captain Crash

    09.07.2012 - 21:18

    jbt gledam dragon ball od djetinstva i za mene je najbolja anime manga ikad stvorena.Jbg sto neam ps3 ili xbox d mogu igrat ove novije igre kao rageing blast,ultimate tenkachi ali jbg.i da i ja zelim neku dbz igru za pc i zelim znat kad ce dragon ball online za europu isto 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?