HCL.HR

Dragon’s Dogma 2 već u razvoju

Zoran Žalac 30.07.2012.   •   1 komentara


Capcomova nova RPG uspješnica prodana je u milijun primjeraka, što je utrlo put nastavku koji se već žurno razvija, a o kojemu se Capcom ne libi govoriti.

Akcijski RPG Dragon’s Dogma prije nepuna tri mjeseca pokupio je solidne kritike. Nije to bio vrhunski naslov, ali je s milijun prodanih primjeraka podigao Capcomov profit u drugom kvartalu ove godine za velikih 300%. Ne čudi stoga što su čelnici kompanije već dali zeleno svjetlo za izradu nastavka koji bi na temelju većeg budžeta trebao donijeti sve ono što je izbačeno iz originala.

A izbačeno je dosta toga. Kreator igre Hideaki Itsuno izjavio je kako je u prvi Dragon’s Dogma uvršteno samo 60-70% ideja koje je tim imao. Isto tako, veličina svijeta u prvoj igri bila je tek dvije trećine od onoga što si je Capcom prvotno zacrtao. Nastavak bi stoga trebao biti još veći i sadržajniji, a kako saznajemo – prvi novitet nastavka trebao bi biti Quest Creator pomoću kojega ćemo, vrlo vjerojatno, sami stvarati questove koje ćemo onda dijeliti s drugim igračima.

Komentari (1)

  • Rogue

    31.07.2012 - 02:00

    Prvi dio sam kupio cim je stigao kod nas i nisam pozalio .Igra je zakon.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?