HCL.HR

DriveClub navodno odgođen?

nebel 17.10.2013.   •   3 komentara


PlayStation 4 mogao bi ostati bez još jednog naslova po izlasku u studenome. Naime, više izvora upućuje na glasinu kako je ekskluziva pod nazivom DriveClub odgođena za proljeće iduće godine.

UPDATE: Službeno je, Sony je potvrdio da je DriveClub odgođen te se sada očekuje negdje tijekom prve polovice 2014. godine. Pretplatnici PS Plusa umjesto ove igre u studenom će dobiti novi platformer pod nazivom Contrast.

Ovaj tjedan mogao bi proći u znaku odgoda. Počelo je s Ubisoftom (Watch Dogs, The Crew), a navodno se nastavlja sa Sonyjem i Evolution Studiosom. Naime, portal The Same Coin od anonimnog je izvora dobio navodnu informaciju o odgodi PS4 ekskluzive DriveClub. Kako ističu na samom portalu, riječ je o glasini sve dok ju Sony ne potvrdi ili demantira.

Međutim, drugi izvori za portal Kotaku navode kako su te glasine istinite, a uvjerljivosti moguće odgode u prilog ide i to što je DriveClub izostao s današnje prezentacije PS4 naslova u San Franciscu, iako je prvotno bio potvrđen za nju. U Sonyju su se po tom pitanju oglasili s izjavom da je došlo do podudaranja u rasporedu prikazivanja igara, ali o mogućoj odgodi nisu htjeli ništa komentirati.

DriveClub još uvijek ima planirani izlazak 15. studenog, a ukoliko odgode bude, glasine ukazuju na to da bi igra bila pomaknuta na proljeće 2014. godine. Isto tako, ako odgode bude, Sony će PS Plus pretplatnicima vjerojatno ponuditi neku drugu igru u studenome jer je digitalna verzija igre u „okljaštrenom“ izdanju trebala biti besplatna za sve pretplatnike usluge.

U bilo kojem slučaju, ako se Sony oglasi po ovom pitanju, ažurirat ćemo ovu vijest.

Komentari (3)

  • nemadruge

    17.10.2013 - 14:00

    Je li izlazak ps 4 pomaknut sa studenog na siječanj? Ili sam krivo informiran?

  • ck7

    17.10.2013 - 15:52

    amerika 15.11. a europa 29.11., a u hrvatskoj jos uvijek neobjavljen datum, moguće polovica prosinca (tako barem kažu osobni izvori) al to je sve još uvijek rekla kazala situacija

  • afterlife

    18.10.2013 - 01:07

    volio bih da bude prosinac,al mi se cini da ce to bit u 1. mjesec

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?