HCL.HR

Driveclub odlično napreduje, novi detalji slijede uskoro

ToxarE 27.03.2014.   •   1 komentara


Iako su odgoda i posljednje, ne baš obećavajuće vijesti PS4 ekskluzivu Driveclub dovele pod upitnik, Sony poručuje kako igra napreduje značajnom brzinom te da ćemo datum izlaska iste saznati uskoro.

Ekskluzivni PS4 racing naslov Driveclub trebao se pojaviti u prodaji već po izlasku nove Sonyjeve konzole. Međutim, iz nejasnih razloga izlazak igre pomaknut je na ovu godinu, a za tri mjeseca iste nismo čuli ništa po tom pitanju. Ono što jesmo čuli nije bilo baš obećavajuće – projekt je napustio direktor igre Col Rodgers, a Sony je između redaka priznao kako je Driveclub nedavno vraćen na idejni početak. To znači, premda već ima spremne materijale, koncepcijski još treba biti posložen – što baš i nije jednostavna stvar.

Međutim, Sony danas vrti drugačiju priču. U razgovoru za portal Videogamer, jedan je predstavnik Sonyjevog europskog ogranka izjavio nadasve optimističnu rečenicu:

„Napredak u razvoju igre je spektakularan, stoga se radujemo podijeliti s vama nove informacije o razvoju i datumu izlaska, te video materijale iz igre u sljedećih nekoliko tjedana. Zahvaljujemo vam na vašem strpljenju i uvjeravamo vas da će se ono isplatiti.“

Dakle, spektakularan napredak. Znamo da je to tipičan „PR omot“ i da iza tog napretka vjerojatno stoje litre krvi, znoja i suza; no nadat ćemo se i dalje po uzoru na drugu rečenicu i obećanje da će se strpljenje isplatiti.

Komentari (1)

  • undertaker01

    27.03.2014 - 13:00

    Nadam se da je jedan od razloga odgađanja integracija VR-a u samu igru

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?