HCL.HR

Driving Survival je igra preživljavanja sa zanimljivim postavkama

Juraj Bevandić 15.11.2016.   •   6 komentara


Iako zvuči sasvim jednostavno i obično, Driving Survival je projekt koji se isplati pratiti radi same ideje koja bi mogla biti izuzetno napeta izvede li se kako treba.

Driving survival prikaz

Žanr survival igara danas najčešće obilježavaju sustavi gladi i žeđi ili spavanja kao ključne potrepštine za život. No, developer Ondřej Švadlena ima jednu drugačiju definiciju preživljavanja, a to je pobjeći automobilom naoružanim manijacima sa mačetama koji vas ganjaju i stvar je totalno jeziva i napeta.

Driving Survival samim imenom gotovo odaje da je cijela ideja igre vaš automobil kao jedino sredstvo bijega i spasa. Ako volite bježati policiji ili bandama u igrama, onda će zabačene pustoši Driving Survivala biti raj za vas, jer je to stvarno jedino što radite u ovoj igri. Zvuči pomalo isprazno i dosadno, ali izgleda prilično zanimljivo.

Developer radi na dizajniranju napredne umjetne inteligencije koja bi vjerno oponašala ljudske reakcije, jer je osim same napetosti potjere psihološki aspekt bespomoćnosti i ljudske zlobe ono što igru čini zastrašujućom. Također radi i na kameri iz prvog lica koja je još strašnija, pogotovo kada vas luđaci uspiju uhvatiti kao u videu ispod.

Driving Survival je ustvari samo radni naslov i podležan je promjenama jer projekt zahtjeva još puno posla. Napredak možete pratiti u stranoj forumskoj temi u koju se developer javlja s novostima, a mi mu držimo fige da uspješno lansira igru na nekom servisu jer nas je idejom već mrvicu dobio.

Komentari (6)

  • goldfinger

    15.11.2016 - 21:36

    Izgleda skroz zanimljivo…

  • Adele

    15.11.2016 - 21:47

    svidja mi se ovaj first person izgleda realisticno

  • Silvio_7Tech

    15.11.2016 - 22:46

    Jel imaju ti auti servo? 😀

    • tothwow

      @Silvio_7Tech, 16.11.2016 - 11:34

      nema, oni idu na zgance xD

    • Juraj Bevandić

      @tothwow, 16.11.2016 - 15:08

      Mi sa Kvarnera takve volane i one rotirajuće ručke za prozore zovemo “na palentu”, ali čini mi se da je to taj sustav, da. 😉

  • shpeich

    17.11.2016 - 15:51

    I ja bi prestravljeno bježao da me ovako agresivno prate debeli ćelavci u staroj Ladi 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?