HCL.HR

DuckTales Remastered – video komentar i recenzija

ToxarE 18.08.2013.   •   HCL objave


Remasterizirana verzija popularnog 8-bitnog platformera za NES prošla nam je kroz ruke, a uz recenziju tog modernijeg retro iskustva, snimili smo i video komentar.

Jeste uopće čuli za Ducktales? Iskreno, ne bi bilo previše čudno da niste. Iako se na nekim stranim portalima ova 8-bitna igra stvorena da prati istoimen serijal stripova i crtića spominje u kontekstu najboljih platformera za NES, ovdje na brdovitom Balkanu zapravo i nije baš tako popularna. Razlog vjerojatno leži čisto u tome što nam početkom 90-ih godina prošlog stoljeća nije bilo tako lako ni pratiti crtić na stranim programima, a ni nabaviti originalnu NES igru. Unatoč tome, kvaliteta tog starog 8-bitnog platformera je neosporna, a Disneyevi likovi koji ga čine univerzalno su prepoznatljivi. Stoga nije nimalo čudno da je najava da iskusni Wayforward radi na modernijoj verziji tog klasika uzburkala strasti ljubitelja klasičnih platformera diljem svijeta. I nas su malo prošli trnci, priznajemo.

Capcom je nedavno novu igru poslužio na nizu platformi, uključujući PC, PS3, X360 i Wii U, a nakon odigravanja PC verzije naš Vjeran spreman je reći vam što misli. Pripremio je stoga video komentar i tekstualnu recenziju, a svoj toj divoti sadržaja možete pristupiti klikom na link ispod. Naravno, ne zaboravite ostaviti komentar i ocjenu.

VIDEO I RECENZIJA: DuckTales Remastered Ovo je samo obavijesti o svježe objavljenoj recenziji i video komentaru, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare i ocjene očekujemo unutar same recenzije.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?