HCL.HR

Dvodimenzionalni skejter OlliOlli stiže na PS4, PS3 i PC

ToxarE 25.03.2014.   •   0 komentara


Simpatična 2D igra koja se tijekom veljače istaknula na PS Vita konzoli ovoga će ljeta dobiti verzije za ostale PlayStation platforme te osobna računala.

Ne biste vjerovali, ali OlliOlli, inače dvodimenzionalna skejterska igra za PS Vitu, zapravo je prva kvalitetna skateboarding igra u zadnje četiri godine, još od Skatea 3. Iako je riječ o indie naslovu, mnogi će se složiti kako se radi o jednoj od zanimljivijih igara koje su izašle ove godine, na samo za Vitu nego i općenito. No, ekskluzivnost za ne baš tako popularnu konzolu učinila je svoje, pa je i sam Sony tvorcima igre sugerirao da naprave verzije za PlayStation 3 i 4 konzole.

Dobra je vijest što se na tome već radi. Razvojni tim Roll7 udijelio je tu zadaću španjolskom studiju BitWorks koji će PS4 i PS3 verzije dovršiti do ljeta ove godine. Osim njih, dobit ćemo i verzije za Windowse, Mac i Linux, za koje je zadužen izdavač Devolver Digital. Sam razvojni tim Roll7 u međuvremenu radi na zakrpi za Vita verziju s kojom planira pokrpati neke od bugova i prigovora kritike i publike. Zajedno s zakrpom doći će i malo iznenađenje, vjerojatno u obliku dodatnog sadržaja koji bi se mogao naći i u ostalim verzijama.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?