HCL.HR

E3 2017 putokaz – najzanimljivije vijesti sajma

Zoran Žalac 15.06.2017.   •   10 komentara


Zaključili smo još jedan E3 sajam, a prije nego mirno nastavimo sa svojim gamerskim životima, evo zadnjeg pregleda svega što nam je E3 2017 donio.

Dvadeset i drugi E3 sajam danas zatvara svoja vrata, a mi zaključujemo praćenje istoga još jednim centralnim člankom u kojemu ćemo kratko rezimirati sve najvažnije vijesti koje smo čuli i prenijeli tijekom ovih nekoliko dana. Sa E3 sajma došla nam je hrpa novih informacija i doista je bio izazov prenijeti ih svim zainteresiranim posjetiteljima HCL.hr portala.

Neke važne vijesti nestale su s naše naslovnice u roku 24 sata. Neke atraktivne igre zasjenjene su titanima industrije. Iz tog razloga donosimo vam jedan članak u kojemu ćemo obuhvatiti sve što ste u sklopu E3 sajma trebali doznati.

NOVA xbox KONZOLA

xbox-one-x

E3 2017 donio nam je predstavljanje nove gamerske platforme. Novo izdanje Microsoftove Xbox konzole otkriveno nam je u svih svojih šest teraflopsa kao Xbox One X ili ukratko – XBOX. Najsnažnija konzola na svijetu u prodaju kreće 07. 11. ove godine po cijeni od 499 eura, a više pojedinosti o njoj možete doznati u zasebnom članku.

IGRE KOJE NE ŽELITE PROPUSTITI

spider-man-ps4

Kombinacija svježe predstavljenih i po prvi puta demonstriranih igara nalazi se na ovoj listi. Iako je nemali broj igara s ovog popisa najavljen tek za 2018. godinu, ovo su hitovi zbog kojih nam je bilo veselo pratiti sve E3 konferencije. Radi se tu uglavnom o nastavcima poznatih serijala, no ima tu i nekoliko svježih ideja koje zaslužuju vašu pozornost.

Anthem
Assassin’s Creed Origins
A Way Out
Beyond Good and Evil 2
Call of Duty: WWII
Days Gone
Destiny 2
Far Cry 5
FIFA 18
Forza Motorsport 7
God of War
Metro Exodus
Need for Speed Payback
Spider-Man
Star Wars Battlefront II
Super Mario Odyssey
Wolfenstein 2: The New Colossus

NOVE IGRE

the_evil_within_2_e3_2017_4

E3 2017 donio nam je i najave tridesetak novih značajnih igara. Gotovo sve njih pokrili smo pojedinačno, ali još jednom moramo ponoviti one najvažnije. Bez da ponavljanja igara na prethodnoj listi, abecednim redom to su sljedeći naslovi:

Dishonored: Death Of The Outsider
GriftLands
Hidden Agenda
Life is Strange: Before the Storm
Mario + Rabbids Kingdom Battle
Metroid Prime 4
Monster Hunter World
NBA Live 18
Ori and the Will of the Wisps
Shadow of the Colossus
Skull & Bones
South Park: Phone Destroyer
The Crew 2
The Evil Within 2
Tropico 6

Označeno sa: ,

Komentari (10)

  • Dragan[MKD]

    15.06.2017 - 20:04

    Dobra lista, bas ste nam bili vrijedni ovog E3 sajam, nadam se da su vam prste OK, koliko ste samo vijeste natipkale. Bilo je stvarno gust pratiti ovog E3 sajam, sa vama.

  • Valmorph

    15.06.2017 - 22:09

    Anthem i Beyond Good and Evil 2 su mi ovogodišnji pobjednici u najavama. Naći će se još mjesta i za God Of War i South Park, a ostalo mi je onako, meh…

  • l)oolvl

    15.06.2017 - 23:08

    hoćemo podcast o svemu ovome 🙂

  • YeYa

    15.06.2017 - 23:12

    Hvala na listi. Sad mogu među svom tom gužvom dobrih igara lakše odlučiti koje od njih stavljam na “listu želja”. Jako ste dobro odradili praćenje ovog E3 te se nadam skorom podcastu. 🙂

  • [CRO]Revan

    16.06.2017 - 00:44

    Ovogodišnji dojam cjelokupnog E3 sajma je prosječan, više je naginjao prema mlakom. Bethesdine konferencije se ni ne sjećam, gdje su nestali developeri koji zapravo pričaju nešto o igrama koje se najavljuju? Premalo gameplaya, previše pre-rendered trailera. Mislim da je Microsoft odnio pobjedu najboljeg showa za E3 2017. Veseli me novi Life is Strange. Onaj Anthem me iskreno nije očarao, nadam se da neće biti samo prvo lice izvan onog odijela, kao što nam je i prezentirano. Izgleda da je Andromeda bila beta test za ovu igru. EA gura story mode u Madden, ruku na srce, nikad me ta igra nije privlačila, ali Journey je bio navodno dobar u FIFI, pa zašto ne. Zanima me koliko će njihov povratak NBA serijalu moći prkositi NBA2K.

    Sony, što se dogodilo, prošle godine najbolji show, ove godine zakazali. Layden je svega dva puta izlazio pred publiku. Nikakve govorancije developera o igrama, ništa. Katastrofa. Spider-Man kao zadnja igra, kao igra iznenađenja… nije bilo ništa boljeg? COD WW2 je potpuno izostao. Prošle godine je ona žena iz Activisiona oduzela pola showa na Infinity Warfare i Crasha. Kud je sve to otišlo? Ponavljam se, sveukupni dojam, loš E3 sajam. Da nije bilo Microsofta i igara koje su se prezentirale, bilo bi nepamtljivo.

    Prije smo sve detalje saznali od developera prilikom prezentacije igre, ovako sad rascjepkano, neznam, ne sviđa mi se to. 😀

    • Ne Znam

      @[CRO]Revan, 16.06.2017 - 06:27

      Ne sudim ti, ali kada kažeš da je Microsoft imao najbolju E3 prezentaciju, pomislim da si još jedan od one dječurlije. Slažem se da je Sony zakazao, ali isključivo sa činjenicom što nije bilo nikakvog govora o tome što prezentiraju i to je svakako nedostajalo. Ali, samo se sjeti igara (a.k.a ekskluziva) koje je Sony prezentirao i najavio, a zatim ih usporedi sa Microsoftovim Super Duperom i ostalim dječjim “budalaštinama”. Jedino dobro što smo vidjeli od Microsofta je nova Xbox One X konzola, koja je impresionirala. No svejedno, Sony pobjeđuje, u što nismo sumnjali niti nakon što smo odgledali manji dio Microsoftove prezentacije. Ovo ostalo si dobro rekao, bilo je premalo gameplaya, previše pre-rendered umjesto in-game trailera itd. itd. Također, CoD WW2 nije uopće izostao, igru je sasvim dobro prezentirao Sony, sada već imaš i gameplay i trailer materijala k’o u priči na YT. 🙂

    • [CRO]Revan

      @Ne Znam, 16.06.2017 - 13:50

      Možda se nisam dobro izrazio. Pardon, na Microsoftovoj konferenciji su barem developeri izlazili i barem najavili igru, a tijekom nekih gameplay trailera smo mogli i čuti developere kako pričaju o dotičnoj igri dok traje gameplay. Tu je po meni Microsoft odnio pobjedu, isto je imao EA i Ubisoft. Sony je bio poput Bethesde, samo puštali trailere jedan za drugim. Ni prije dvije godine, ni sad ništa od developera čuli nismo o Days Gone. Samo smo vidjeli dva gameplay trailera. Po meni osobno je nedostajalo prezentacije, što je zapravo poanta E3 sajma. Izreći riječ dvije o igri prije otkrivanja, naravno, iznenađenja ne najavljuješ pričom, ali Sony je itekako trebao pričati o nekim stvarima. Nije i po meni je tu izgubio. Jako volim Sony i PlayStation, ali ovdje čovjek mora biti objektivan.

      Bethesdinu konferenciju su svi popljuvali, onda je Sony napravio isto.

    • Ne Znam

      @[CRO]Revan, 16.06.2017 - 15:27

      Pa da, kao što sam i u prethodnom komentaru rekao: “Slažem se da je Sony zakazao, ali isključivo sa činjenicom što nije bilo nikakvog govora o tome što prezentiraju i to je svakako nedostajalo“. Microsoft je bolje prezentirao svoje ekskluzive, dok Sony općenito ima bolje ekskluzive. Eto, problem riješen. 🙂

  • Domsi_PRO

    24.06.2017 - 18:01

    Jedva čekam novi NFS

  • GhostMan

    13.07.2017 - 00:16

    igre su fantasticne

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?