HCL.HR

E3 sajam ostaje u Los Angelesu

Zoran Žalac 30.07.2012.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Electronic Entertainment Expo iliti E3 sajam iduće tri godine održavat će se na istoj lokaciji – u Los Angelesu, potvrdio je organizator Entertainment Software Association.

Završetkom nedavnog E3 sajma nismo dobili datum održavanja idućeg jer je u međuvremenu postalo neizvjesno gdje će se on održati. Naime, zapadna dvorana Convention centra u Los Angelesu uskoro će postati dijelom novog Farmer’s Field stadiona čija izgradnja ne bi pogodovala velikom sajmu. Međutim, organizator ESA dogovorio je s Los Angelesom da se E3 održava na istom mjestu još iduće tri godine.

„Ponosni smo što nam je grad Los Angeles partner u sljedeće tri godine. Video igre su dominantna sila na globalnom tržištu zabave i nema boljeg mjesta od Los Angelesa na kojemu se to može pokazati.“ – stoji u izjavi Entertainment Software Associationa.

Inače, E3 se u Los Angelesu održava već duži niz godina te je tijekom svoje povijesti tek 1997. i 1998. održavan u Atlanti, a 2007. u Santa Monici. Sajam je od 2006. godine restrukturiran i smanjen, ali je zbog loše posjećenosti tri godine kasnije vraćen u prijašnji oblik te ponovno otvoren za javnost.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?