HCL.HR

EA Access će uskoro ponuditi Mirror’s Edge Catalyst i Star Wars Battlefront

Juraj Bevandić 08.10.2016.   •   8 komentara


Electronic Arts je najavio da će svojem pretplatničkom repertoaru uskoro pridodati i neke od svojih najvećih i najnovijih hitova, pa će korisnici tako moći zaigrati novi Battlefront i Mirror’s Edge.

EA Access

Electronic Arts se u zadnje vrijeme jako trude popraviti imidž bezličnog korporativnog tijela kojim su ih igrači godinama smatrali. Ne samo da je njihov Origin servis jedna od najstabilnijih i laganijih aplikacija tog tipa, već nude i impresivnu kolekciju igara koje igrači mogu dobiti za podosta manju cifru no što je to slučaj kod drugih takvih servisa.

Naravno, tu su i druge zanimljive ponude poput njihovog pretplatničkog sustava, gdje igrači na konzolama imaju pristup EA Access usluzi, dok je na osobnim računalima dostupan Origin Access, što je više-manje ista stvar.

Tako će kasnije već ove godine igrači za 4 eura mjesečno, koliko košta pretplata na te sustave, moći dobiti pun pristup izdavačevim blockbusterima poput Mirror’s Edge Catalyst i Star Wars Battlefront, a ako se radi specifično o EA Access platformi za konzole onda repertoaru možete dodati i EA Sports UFC 2, koji nije dostupan na PC-u.

Sve u svemu, radi se o zavidnoj ponudi za igrače kojima je najbitnije da zapravo igraju igre u vremenskom okviru u kojem su si to zacrtali, a nije im stalo do toga da u ih imaju na raspolaganju u svakom trenutku u budućnosti.

Što vi mislite o pretplati na mjesečno korištenje igara?

Označeno sa: ,

Komentari (8)

  • baDarmageddoN

    08.10.2016 - 22:52

    Očekivalo se to. Čak sam mislio da će Battlefront doći još u ljetnim mjesecima no malo je EA zakasnio. Mirrors bi prošao bolje da nije imao onu betu. StarWars pak poslije Battlefronta 2 nije nudio puno toga osim grafike, mehanike i fizike. Važne stvari za simulacije ali ovo je arkada pa nije bilo dovoljno uz činjenicu da su prijašnji nastavci imali toliko više sadržaja. Opet, ja sam sretan zbog ovoga. Gg EA. Bad Game Sony jer nemaju accessa.

  • Dragan[MKD]

    08.10.2016 - 22:54

    Solidna je ponuda ako ne planiras zaigrati nesto u prvih mijeseca od izlasku, takodje dostupan je i garden warfare 2 od nedavno sto je svakoko super i primjetuje se trend od 6 mijeseca kad naslovi dodju u vault, pa tako nadam se da ce FIFA doci na proljetce.

    • baDarmageddoN

      @Dragan[MKD], 08.10.2016 - 23:08

      Ja jedino Battlefront 1 ne očekujem. Vjerojatno ni MassEffect neće tako brzo doći. Sve ostalo bi trebalo. Budimo realni, 6 mjeseci je sasvim dovoljno da većina igrača kupi igru koju želi. Dalje na snagu stupa access za nas koji ipak imamo određen buđet a želimo originale.

    • pesek32

      @baDarmageddoN, 09.10.2016 - 00:25

      Misliš Battlefield 1?

    • baDarmageddoN

      @pesek32, 09.10.2016 - 11:37

      Lol. Da

  • BHLazio

    09.10.2016 - 14:20

    EA Access je beton, jedna od stvari koja će me zadugo zadržati XBox korisnikom.

  • mmucko1

    09.10.2016 - 15:29

    Imam na Xbox One i prezadovoljan, za relativno malo novaca dostupno je iznimno puno dobrih igara 😀

    • Dragan[MKD]

      @mmucko1, 09.10.2016 - 18:04

      Bilo bi lepse da mogu igrat i online bez golda ali sta je tu je, svakako je XO S bolji izbor nego PS4, prvi XO mi se nije svideo ali ovaj je svakako ono sto je prebao bitis pocetka.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?