HCL.HR

EA časti hrvatske kupce s popustima na tri hit igre

sponzorirani članak 24.05.2016.


Iskoristite priliku i ugrabite EA Sports UFC 2, Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 ili The Sims 4 na posebnom popustu do 12.06. ove godine.

ea-akcija-05-06

Ako ste ovih dana razmišljali o kupnji nove igre za PC ili PS4 i Xbox One konzolu, a propustili ste nabaviti The Sims 4, UFC 2 ili Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 po izlasku, sada je pravo vrijeme za kupnju. Počevši od jučer pa sve do 12.06. te tri hit igre možete nabaviti po akcijskim cijenama u trgovinama Sancta Domenice diljem Hrvatske, kao i na njihovu webshopu.

Vrlo zabavna, grafički impresivna i sportu vjerna tabačina UFC 2 tako može biti vaša u PS4 ili Xbox One izdanju za 399kn, što je popust od 150kn u odnosu na standardnu cijenu od 549kn.

Na istom popustu su i PS4 i Xbox One izdanja šarenog i Frostbite 3 engineom pogonjenog nastavka PvZ: Garden Warfarea koji nudi mnogo više sadržaja od ionako odlične jedinice i savršeno je pogodan za mlađe, kao i za starije igrače. PC verzija Garden Warfarea 2 može biti vaša za još 100kn manje, koštat će vas svega 299kn.

The Sims 4 je naravno PC ekskluziva, a iako je najstariji naslov na ovom popustu i dalje je vrlo zanimljiv i najbolja opcija za sve one što vole graditi krasne virtualne kuće i stvarati društveno ugodne ili neugodne situacije u svijetu emotivnih malih simljana. Umjesto standardne cijene od 399kn, The Sims 4 do 12.06. možete nabaviti za 299kn.

Sve te igre možete naručiti preko webshopa Sancta Domenice uz potpuno besplatnu i vrlo brzu dostavu diljem Hrvatske, a tu je i mogućnost plaćanja na do 24 rate, pri čemu vas UFC 2 i Garden Warfare 2 za konzole mogu ispasti samo 17kn mjesečno. Mjesečni trošak na koji ćete ubrzo zaboraviti, a dobijete igre koje zaboraviti nećete.

Vrijedi napomenuti i kako se radi o fizičkim izdanjima igara na disku, uz prikladnu kutiju koja će lijepo sjesti na vašu policu za igre, a koju kada je se zasitite možete kasnije i prodati. Luksuz je to kakav digitalne verzije igara ne mogu dati.