HCL.HR

EA časti! Skinite Mass Effect 2 potpuno besplatno

Igor Belan 06.01.2017.   •   44 komentara


Iskoristite priliku – Mass Effect 2 sada je potpuno besplatan za skinuti putem Origina, a radi se o igri za koju mnogi fanovi znanstvene fantastike, dobre priče i RPG gameplaya kažu da je među najboljim igrama svih vremena.

MASS-EFFECT-2-BESPLATNO

>Mass Effect 2 po mnogima slovi za jednu od najboljih igara svih vremena, pogotovo kad pričamo o znanstveno fantastičnoj tematici, a igra se po pitanju audiovizualne prezentacije i dan danas drži još itekako dobro. I znate što? Potpuno je besplatna!

Kroz novu On the House promociju na Originu, kojom EA sasvim sigurno pokušava privući što više novih korisnika na Origin te usput vratiti Mass Effect brand u fokus ususret izlasku novog nastavka, Mass Effect 2 možete potpuno besplatno skinuti putem Origina. To nije neka vrsta demo verzije ili vremenski ograničenog triala, već punokrvna kopija igre sa svim sadržajem koji biste inače morali platiti.

Nije jasno koliko dugo će igra biti besplatna kroz ovu On the House promociju pa bismo preporučili da ponudu iskoristite što prije, no moguće je da će ostati besplatna barem dva tjedna, odnosno do kraja mjeseca.

Kako do besplatnog Mass Effecta 2?

Stvar je vrlo jednostavna. Samo kliknite ovdje da biste vidjeli trenutnu On the House promociju i ako već imate Origin račun sve bi vam trebalo biti jasno. Klikom na veliki “Get it Now” dugmić igra će se vezati za vaš Origin račun pa ćete je moći skinuti putem Origin klijenta. Ukoliko već nemate Origin račun, ovo je prilika da ga napravite – ostavite EA-u svoje podatke, registrirajte Origin račun i skinite Origin aplikaciju te potom ponovno posjetite On the House stranicu da biste vezali igru na taj Origin račun.

Nakon što to obavite, igra ostaje vezana za vaš Origin račun zauvijek i možete je igrati i nakon što ova promocija prestane vrijediti, a Mass Effect 2 se vrati u regularnu prodaju.

Komentari (44)

  • veki666

    06.01.2017 - 12:34

    Kupio ga prije, pa dobio preko PS Plus pretplate i sad još tu…a od viška glava ne boli (osim ak lupaš glavom u zid).

  • frenkyzor

    06.01.2017 - 12:40

    el se s ovime dobiju i svi dlc od dvojke ili ?

    • vlatko2003

      @frenkyzor, 06.01.2017 - 12:45

      ne

    • l)oolvl

      @frenkyzor, 07.01.2017 - 12:46

      evo što sam ja sve još dobio uz igru (tako piše u emailu nakon preuzimanja): Normandy Crash Site, Zaeed – The Price of Revenge,
      Cerberus Arc Projector,
      Cerberus Weapon and Armor, Firewalker Pack,
      Mass Effect 2 Soundtrack, Mass Effect 2 Digital Art Books, Mass Effect 2 Documentary.

  • SemirTheChosen

    06.01.2017 - 12:51

    Eto ti Igore zlatne prilike da se upoznas sa Mass Effect-ovim univerzumom,mislim naravno trebalo bi se poceti sa prvim dijelom posto se neke odluke prenose iz njega ali ne mora se posto se ne prenosi bas puno odluka samo malo glavnih,a i igru je naceo zub vremena posto je iz 2008. ponajvise sto se tice gemplay mehanike,jer nema cover sistem koji tada nije bio toliko popularan,jedino ga je Gears imao…

    • grunf1

      @SemirTheChosen, 06.01.2017 - 16:56

      Zapravo je cover sistem bio implementiran i u prvu igru serijala, iako nije bio od velike koristi, jer kao što i sam kažeš, ta mehanika gameplay-a je još bila u povojima :)

  • Linea

    06.01.2017 - 13:23

    Svaka čast Originu što nas časti s jednim takvim dobrim naslovom iz svemira. Odjednom ko grom iz vedra neba besplatan Mass Effect 2 :) Mogli su dati i DLC-ove il’ barem 1 DLC. Imam Mass Effect 2 ali bez DLC-ova. Baš njih briga za mnom 😛 Moramo svi biti zadovoljni i sa ovim.

  • LuckyPro GamingExper20745

    06.01.2017 - 13:30

    Ja trebam pomoć…osim činjenice da je to igra znanstveno fantastične tematike sa RPG[Role Playing Game] mehanikama Gameplaya,neznam ništa o njoj,kakva je zanimljivosta i kvaliteta Gameplaya,kakav je užitak u grafičkim prikazima i mnoge druge stvari,plizz može li mi netko objasniti…?!? :) !?!

    • blacklist0907

      @LuckyPro GamingExper20745, 06.01.2017 - 13:33

      Besplatna jei moj savjet je da si odgovoris na ova pitanja sam igrajući igru…nećeš požalit;)

    • LuckyPro GamingExper20745

      @blacklist0907, 06.01.2017 - 13:38

      Hahah,pa to bi bilo super da mi roditelji odobre da nabavim kvalitetniji PC,a najvjerojatnije ću ga dobit tek za rođendan u 3. mjesecu,trenutno imam slabo računalo od 2GB RAM-a i ne baš snažnom grafičkom karticom,a laptop je ok,ima 4GB RAM-a i ok grafičku karticu,ali uskoro dobivam ovo: http://megastore.hr/proizvod/hpc-nitro-i5-44608gb1tbgtx960-2gb/

    • blacklist0907

      @LuckyPro GamingExper20745, 06.01.2017 - 14:04

      Imas i vise nego preporučenu konfiguraciju…skini pa vidi

    • Lovac

      @LuckyPro GamingExper20745, 06.01.2017 - 14:32

      Nemoj dati skoro 5000 za rješavanje starih zaliha. Danas uzeti novi PC za gaming koji ima GTX960 ti je bačena lova i 2Gb VRAM-a ti nije dosta za većinu novih igri na 1080p rezoluciji.

    • LuckyPro GamingExper20745

      @Lovac, 06.01.2017 - 14:34

      Znam,zato i kupujem novi,ali trebam ovaj PC zato jer imam želju okusiti i pravi Gaming na PC-u i sa frendovima zaigrat neke od popularnih i zahtjevnih igara,ali svejedno hvala na savjetu…

    • shepard-fan

      @LuckyPro GamingExper20745, 06.01.2017 - 14:38

      Ja bi ti prije preporučio ovaj http://www.magazinrs.hr/pc-racunalo-magazinrs-skylake-intel-i5-6400-gtx-1060-6gb-8gb-ddr4-ram-hdd-1tb-dvd-rw/Ext8/product/ Ja sam ga ovo ljeto uzeo što je prošlo ja sam zadovoljan nove igre rade kako treba itd

    • LuckyPro GamingExper20745

      @shepard-fan, 06.01.2017 - 14:46

      Ok,hvala na preporuci majstore,uzeo sam i ovaj PC u obzir,varijacija cijene je razumljiva zato jer su oba PC-a podjednako kvalitetni,hvala care… 😀 😀 😀

    • shepard-fan

      @LuckyPro GamingExper20745, 06.01.2017 - 14:50

      Ovaj što sam ti ja pokazao je bolji od onoga što si ti pokazivao , ovaj što sam ja uzeo ima najnovije koponente i prije če ti zavrtiti neku najnoviju igru nego onaj tvoj što si ga pokazivao

    • shepard-fan

      @shepard-fan, 06.01.2017 - 14:54

      I još jedna napomena GTX 1060 da ti radi punim kapacitetom treba ti Windows 10

    • spaece

      @LuckyPro GamingExper20745, 06.01.2017 - 15:24

      Moja preporuka je da sastavis novi kompjuter jer je jako isplativije od kupovanja vec sastavljenog kompjutera.

    • LuckyPro GamingExper20745

      @spaece, 06.01.2017 - 16:50

      Shepard-Fan onda bi najvjeorjatnije uzeo ovaj tvoj,a koje ti igre imaš zasad na njemu?

    • shepard-fan

      @LuckyPro GamingExper20745, 06.01.2017 - 17:05

      Igram titanfall 2 na very high pez pada FPS , doom 2016 igrao bez pada fps ispod 60 također GTA 5 sve na high zavisi o igri ali da će ti pasti na 30 ili ispod toga ne jedino skyrim ili fallout to da jer su igre pune bagova ali za to pečevi postoje , možeš ti sebi složiti kompjuter ali ova grafička ti je sasvim dovoljna i imaj na umu da dođe oko 2.000 kuna ako ti hočeš bolju ok tvoj izbor

    • LuckyPro GamingExper20745

      @shepard-fan, 06.01.2017 - 17:13

      Hahah,sve super,ok,onda sam praktički već izabrao…

    • shepard-fan

      @LuckyPro GamingExper20745, 06.01.2017 - 17:18

      Kupi što hoćeš

    • LuckyPro GamingExper20745

      @shepard-fan, 06.01.2017 - 17:29

      Okey.hahah…

    • BoneDigger

      @LuckyPro GamingExper20745, 07.01.2017 - 08:26

      Kupavanje gotovih konfiguracija se ne isplati. Otidi na neki forum, hcl recimo, ili bug i pitaj ljude da ti sloze konfiguraciju za novce koje imas.

    • LuckyPro GamingExper20745

      @BoneDigger, 07.01.2017 - 12:04

      Hmm..ok i to je dobar savjet,trenutno od roditelja imam dopuštenje za raspolaganje sa otprilike 7000kn,i to planiram potrošiti na određenu opremu za Gaming,ali ovo sa konfiguracijom preko HCL.hr Gaming Portal foruma isto nije loša ideja,razmislit ću…Hvala!!! 😀 😀 😀 !!!

  • xX_LUKA_Xx

    06.01.2017 - 13:43

    meni pise Your credentials are incorrect or have expired. Please try again or reset your password. promenim sifru i opet nista

  • l)oolvl

    06.01.2017 - 13:56

    jako lijepo od EA, iako sumnjam da ću igrati jer mi je prvi dio smeće

    • Darcoolio

      @l)oolvl, 06.01.2017 - 14:32

      Pa ti skini save za prvi deo pa ga importuj u ME2 :)

    • shepard-fan

      @Darcoolio, 06.01.2017 - 14:40

      Bolje da su dali cijelu trilogiju za skinuti đabe , ali meni ne treba jer imam već .

    • Mademoiselle

      @l)oolvl, 06.01.2017 - 14:58

      Savjetovala bih ti da nipošto ne propustiš dvojku, meni je to najbolja igra u serijalu. Ja čak nisam ni prelazila igre hronološki, već je išlo ME2, pa 1 i tek onda 3. Drugi dio mi se toliko svidio da sam se prosto morala vratiti i na keca.

  • IgorM

    06.01.2017 - 15:04

    Hvala EA i Igoru naravno na obavijesti, već se skida :-)

  • rotkvica45

    06.01.2017 - 15:09

    Jel bi meni netko mogao dati comp potpuno besplatno? To bi bilo super.

    • Matejio

      @rotkvica45, 06.01.2017 - 22:23

      hhahahahahhaha duhovit si bome

    • closingtime

      @rotkvica45, 06.01.2017 - 22:26

      Može

  • emin123

    06.01.2017 - 15:54

    Od pocetka 2016. sam pokupio cak 14 naslova besplatno zajedno sa ovim

  • funky0308

    06.01.2017 - 16:39

    Zao mi je sto sam ovo propustio kada je izaslo, probao sam igrati jedinicu i dvojku ali niti ide, niti mi se igraju , jednostavno su previse stare za moj ukus, a i toliko je novih igara, kupljeno i bezveze stoje i stare, spojleri piste na sve strane, a ja igram igre iz 2005 ili 2008, ne bitno.. Hrpa se igara djelila u 2016, neke sam uzeo u sam ali radi se starim igrama koje trebaju ostati tano gdje jesu. Neka prica tko god sto hoce ali meni je vizualni stil i sama grafika super bitna stvar u igri, radi uzivljavanja u ulogu i radi same atmosfere. Igraju ljudi i Zork, jbga, ja ne mogu :) . Svakako , tnx na info.

    • Mixa

      @funky0308, 06.01.2017 - 20:14

      Izgleda da bas mnogo obracas paznju na grafiku. :) Mass Effect 2 i nije toliko stara igra. Ja sam, recimo, prosle godine odigrao Turok: Dinosaur Hunter cija je grafika mnoooooogo stara, pa mi je igra bila sasvim Ok i zanimljiva. Uziveo sam se u igru, gameplay je bio odlican. 😀 Hteo sam malo da promenim, i odigrao sam taj stari shooter. Ovom prilikom da se zahvalim Igoru i HCL-u na ovom obavestenju. :)

    • funky0308

      @Mixa, 07.01.2017 - 11:11

      Je, istina…poprilicno ni je bitna grafika u igrama. Odigram ja dosta starih igara, pogotovo na konzolama ali bitan mi je element grafika. Da ce me odbiti od neke dobre igre losa grafika, nece ali svakako mi je grafika bitna. Dobre igre , kao RDR, igram svakako, Uncharted 1-4 sam igrao ovo ljeto (proslo ljeto ako ceno precizno), Heavy Rain sam odigrao kao i mnoge druge starije igre…ono sto pokusavam reci je, na polici mi trenutno stoje : TitanFall2 gdje sam odigrao samo SP, MP taknio nisam, Mafia 3 – odigrao tek 50ak posto igre, Watch Dogs2 gdje sam takodjer na 50ak posto, FIFA17 – SP ni na pola, otvorena dva turnira, Division coop sa legom, tak smo levelirali na level 6. Diablo 3 coop i SP ni 50% nismo odigrali…kuzis sta hocu reci? Previse se novih igara nagomilalo, sve te igre su placene i stoje i stare dok ja igram nesto iz 2005. Dobra igra je uvijek dobra igra ali stavljati nove igre sa strane dok igram nesto sto sam vec tri puta odigrao, jednistavno nema smisla.

    • Mixa

      @funky0308, 07.01.2017 - 18:54

      Kapiram. Imas dosta novih igara koje ti stoje i ne znas sta bi pre igrao, a i nemas, verovatno, ni mnogo vremena. I ja imam mnogo instaliranih igara i sve sam poceo da ih igram, tako da sada ne znam za koju da se odlucim. 😀 Mada, na kraju se ipak odlucim za jednu-dve i onda samo te igre prelazim.

    • funky0308

      @Mixa, 08.01.2017 - 11:16

      Hehe… upravo tako. Igre tipa Division, WD2, GTA V, FIFU i sl igre igram stalno i to već popuni i više slobodnog vremena nego imam. Njih konstantno mjenjam i ubacujem nove, a prestajem ih igrati samo kada uleti neka igra sa dobrom i dugom pričom, onda sve stopiram i igram samo to. Vecina tih (gore spomenutih igara) nema klasicnu pricu kao TLOS ili tako nesto pa ih igram kako stignem

  • Vexido

    07.01.2017 - 11:15

    sad sam malo zaigrao me2 , i definitvno je potrebno me1 da se prvo zaigra , jer previse stvari napocetku drugog dijela te nece biti pretjerano briga jer se nisi prethodno povezao sa likovima …

  • lukaF22

    07.01.2017 - 20:17

    Bolje da su stavili neki besplatni battlefield naslov

  • Nevenem

    08.01.2017 - 08:57

    Ja sam prije par tjedana završio sva tri dijela opet, i opet sam uživao… I nadam se da ću za par godina opet. To su igre koje jednostavno uvijek treba igrati.

  • metodist13

    08.01.2017 - 20:54

    Otiđem na Origin ali nikako da se ucita, jel jos neko ima taj problem ili samo ja?Ako moze ko pomoc neka mi kaze sta da radim

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!