HCL.HR

EA otkrio listu Hollywoodskih glumaca u Syndicateu

Duje Kozomara 11.02.2012.   •   1 komentara


Najvažnijim likovima u nadolazećem Syndicateu glasove će davati Rosario Dawson, Brian Cox te Michael Wincott. Rosario je seksi.

EA je objavio listu “Hollywoodskih glumaca” koji odrađuju voice acting za Starbreezeov nadolazeći Syndicate, a najvažniji su Rosario Dawson (Sin City, Men in Black II) te Brian Cox (The Bourne Identity). Par preuzima uloge izvršnih djelatnika koji rade za najveći i najagresivniji sindikat, EuroCorp, u bliskoj budućnosti u kojoj svijet vode tri mega-korporacije.

Dawson daje glas Lily Drawl, rastućoj zvijezdi EuroCorpa: “Lily je rastrgana između zahtjeva korporativnih gospodara te golemog otpora prema sindikatima u podzemlju. Svjesna je da balansiranje na dvije strane može trajati samo određeno vrijeme prije nego što padne, najvjerojatnije u smrt.”

Brian Cox, dobitnik Emmya, daje glas Jacku Denhamu, a Michael Wincott (The Crow) biti će glas Julesa Merita. “Oba igraju važne uloge u vrhu EuroCorpa. Jack je nemilosrdni moćnik na vrhu, a Jules je poštovani stariji agent, veteran.” Syndicate izlazi 24. veljače za Xbox 360, PlayStation 3 te PC.

Komentari (1)

  • eXcentrik

    11.02.2012 - 18:05

    ahahahahahha kako random dodatak na kraju… Rosario je seksi ahahahahahaa

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?