HCL.HR

EA Sports najavio FIFA Manager 13

Zoran Žalac 02.06.2012.   •   2 komentara


Kao i svake godine, njemački ogranak EA Sportsa najavljuje novo izdanje svoje menadžerske simulacije. FIFA Manager 13 ovoga se puta fokusira na međuodnose i interakciju s momčadi.

EA Sports Bright Future najavio je svoj FIFA Manager 13 – novi naslov serijala koji redovito izlazi na tržište, ali nikada ne uspijeva zaprijetiti Seginom Football Manageru. No bez obzira na to, FIFA Manager svojim fanovima ove godine obećava Team Dynamics novitet. Riječ je o opciji koja će proširiti interakciju između trenera i same momčadi, ali i zbog koje ćete se od sada morati brinuti o skladu u momčadi. Drugim riječima, rješavat će različita rivalstva i očekivanja svojih igrača.

Osim tog noviteta, FIFA Manager 13 bit će poboljšan na polju transfera gdje će sada na odluku igrača o promjeni kluba utjecati 40 kriterija, dok će pri izboru pojačanja trenerima pomagati alat koji pokazuje očekivanu promjenu u momčadi dolaskom novog igrača. Poboljšan je i sam izgled igre, kako u 3D prikazu meča, tako i u samom sučelju. Po običaju, igra stiže ekskluzivno na PC početkom jeseni.

Komentari (2)

  • DjokaBA

    02.06.2012 - 14:46

    fuck that… sta je sa bazom podataka igraca i liga ??

  • redhillunited

    03.06.2012 - 07:01

    FIFA Manager je oduvijek bio za casual publiku i zbog toga vjerovatno nece biti tako popularan kao za Football Manager. Čak nemaju ni bolji engine po pitanju inteligencije igrača, jedino je grafika bolja. Zapravo jedino grafiku imaju bolju od Football Manager i pri tom mislim na 3D, dizajn i ostalo što spada u grafiku.

    Ako žele biti konkurentni morati će svaki element igre poboljšati, jer ovako… Ne kažem da nije loša i da je ne treba kupiti.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?