HCL.HR

Šef EA Sportsa postao glavni direktor nogometnog kluba Liverpool

Juraj Bevandić 28.02.2017.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Veteran gaming industrije Peter Moore koji je posljednjih deset godina upravljao EA Sportsom dobio je posao iz snova kao glavni direktor nogometnog kluba iz rodnog Liverpoola.

Peter Moore Liverpool

Peter Moore iz Liverpoola koji se probio kroz dugogodišnju karijeru u Reeboku i Segi u vrijeme Dreamcast konzola te kasnije kroz Microsoft najpoznatiji bi nam trebao biti kao lice na jednoj od vodećih pozicija EA Sportsa u zadnjih deset godina. Ako ste ikada gledali E3 konferenciju kad Electronic Arts predstavlja svoju sportsku postavu, onda su visoke šanse da ste gledali nabrijanog Petera na pozornici.

No, ove godine Peter nam neće prodavati svoje igre jer je dobio ponudu za posao iz snova i napustio EA kako bi postao glavni izvršni direktor nogometnog kluba Liverpool iz rodnog grada. Službena objava kluba kaže da je njegovim dolaskom zaključena desetomjesečna restruktura klupskog vodstva.

Gameri će ga pamtiti kao zabavnu osobu pred kamerama i nekoga tko je napravio Halo 2 tetovažu kako bi dokazao da je uzbuđen i predan svom poslu dok je radio u Microsoftu. Bilo bi nam malo čak žao da ga njegova nova funkcija smjesti potpuno iza kulisa, ali njegovo vrijeme s EA nije bilo niti bez optužbi da favorizira Xbox, pa neki fanovi očekuju pozitivne promjene u budućnosti EA Sportsa.

Komentari (2)

  • closingtime

    28.02.2017 - 13:50

    Vrlo zanimljivo, pošto Konami ima ekskluzivni ugovor s Liverpoolom za PES… 🙂

  • baDarmageddoN

    28.02.2017 - 16:26

    Svaka čast majstore. Nastavi svoj odličan rad iz EAa gdje god pošao. A ovo…xbox? Pa, koga briga? Gameplay je isti na svim platformama tako da je sve drugo nebitno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?