HCL.HR

EA Sports UFC 2 dostupan besplatno za PS4 i Xbox One

Igor Belan 05.07.2016.   •   8 komentara


EA Sports nudi svima zainteresiranima u MMA borbe da isprobaju UFC 2 potpuno besplatno na par sati. Evo kako ga možete skinuti.

ea-sports-ufc-2

EA Sports UFC 2 svega je tri mjeseca na tržištu, a iako se radi o vrlo dobroj igri (provjerite našu recenziju) po ovom potezu Electronic Artsa rekli bismo da prodaja baš i ne ide najbolje. Nije baš običaj da tako kvalitetne, visokobudžetne igre budu na povećem popustu tako brzo nakon izlaska (igra je na PSN-u trenutno $29.99), a još je rjeđe da budu potpuno besplatne.

Tako je, EA vam nudi UFC 2 potpuno besplatno za PS4 i Xbox One, no kvaka je u tome da ga besplatno možete igrati samo pet sati. Vidi mene, kažem “samo pet sati” kao da je to malo. Ovakvi potezi uopće nisu česti u industriji igara, pogotovo kad pričamo o AAA naslovima, pa za ovakvu ponudu EA-u svakako šaljemo pohvale najvišeg razreda. Ovo je kao demo verzija, samo bolje jer vam je cijela igra dostupna za isprobavanje, a limit od pet sati je savršeno razumno postavljen. Ako vam se u tih pet sati igra svidi i želite je nastaviti igrati – platite je po sniženoj cijeni.

Ova trial verzija UFC-a 2 s vremenskim ograničenjem nažalost neće biti dostupna zauvijek – točnije, moći ćete je iskoristiti od sutra pa sve do ponedjeljka, 11.07. Voljeli vi tučnjave ili ne, isprobajte je barem za vikend. Neće vas koštati ništa osim malo internet prometa, a radi se o jednoj od grafički najimpresivnijih igara na tržištu.

Da biste skinuli besplatnu verziju igre u tom periodu na svom PlayStationu 4, samo uđite u PlayStation Store, potražite ‘EA Sports UFC 2’, izaberite na ‘Demo’ kategoriju, izaberite ‘Trial’ i potom ‘Get Free Demo’.

Označeno sa: , ,

Komentari (8)

  • lucho-CRO

    05.07.2016 - 21:08

    Pa dobro je to, nije puno al i 5h je dosta da se covjek navuce..stvarno je jedna od impresivnijih igara na trzistu uz male nedostatke al to je zanemarivo..mogli su radije staviti za vikend bez ogranicenja ili recimo 48h i to je to, al mi bi uvijek kruh na pogacu 😀

  • nikola2222253

    05.07.2016 - 21:08

    Ovo cu svakako probat.

  • departed1983

    05.07.2016 - 21:15

    Pa dobro, ovo na PCu rade vec neko vrijeme sa svim igrama. Ne znam jel ocajan, ali je potez prilicno dobar i po mom nekom misljenju, svakom od koga ocekujes da igru plati 60 eura, trebao bi dati mogucnost i da isproba taj proizvod.

  • Whynot?

    05.07.2016 - 22:19

    Vrijedi probati, EA-ov sam covjek.

  • Draeri

    05.07.2016 - 22:50

    Ah šteta sta nemam PS4.Jer gledao sam gameplayeve čim je izašla i igra mi se čini pre dobro,ali nema veze bit ce još prilika;)

  • funky0308

    06.07.2016 - 00:09

    Ovo moram orobati. Nije mi bas jedinica sjela, barem sto se kontrola tice. Ugl, nabasah na ovaj video… https://youtu.be/PE8vW_cKsww
    Po Microsoftovoj logici ovo onda ide i na PC? Right 😛

    • departed1983

      @funky0308, 06.07.2016 - 17:32

      Ja sam kupio. Nisam igrao jedinicu pa ne znam kakve su tamo kontrole. Ovdje su prilicno jednostavne. Udarci su uglavnom kombinacija L1/L2 sa stickom naprijed ili nazad. Klinc i one poluge su malo zbunjujuce u pocetku ali lako se privikne. Mislim da je najbolji nacin za nauciti igrati krenuti solo karijeru i raditi one treninge. Kreces sa borcem od nule i nadogradjujes ga bukvalno udarac po udarac i tako i zapamtis sta ti je sta. Sa tim borcem mozes nastaviti igrati unranked online matcheve tako da i to nije lose. Onaj ultimate team je malo tezi ako si pocetnik i neces trositi pare za packove jer krenes bukvalno sa osnovnim udarcima bez ikakvih specijala dok protivnici i nisu bas takvi pa sam od tog odustao neko vrijeme. A jedini nacin da ti borac napreduje je preko packova a coinsi se prilicno sporo zaradjuju.

  • DeusNIikola

    06.07.2016 - 14:26

    Ovakvo nešto bi trebali sa svim igrama napraviti i smanjili bi određen broj pirata na PC-u koji skinu igru i probaju je pa odluče kupiti, a ovdje odigraš 5 sati, kupiš i odmah nastaviš gdje si stao.

    Ali ovo svakako isprobati.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?