HCL.HR

EA Sports UFC udara i na Android, iOS uređajima

Zoran Žalac 22.04.2015.   •   2 komentara


Mobilna verzija EA Sports UFC-a od jučer je dostupna na svim tržištima za iOS te Android uređaje, poručuje Electronic Arts.

Da će EA Sports UFC svratiti i na mobilne uređaje znali smo još prije dva mjeseca kada je igra izbačena za pojedina tržišta. U međuvremenu je preuzeta više od 2 milijuna puta dok je većina pristojnog svijeta ostala zakinuta. Međutim, igra je od jučer dostupna za svakoliku šarenu i šaka željnu publiku.

Naravno, riječ je tu o igri koja tek nosi isti naziv kao i konzolaška inačica, ali u biti nemaju neke velike međusobne poveznice. U ponudi je ovdje oko 70 UFC boraca s kojima otključavate nove poteze i nove protivnike. Ali bez obzira na sve, izgleda dosta dobro za pojam mobilne igre.

Kao i obično radi se o besplatnoj, F2P igri, ali s nizom toga što možete kupiti unutar nje same za stvarni novac, u iznosima od dva dolara do čak stotinu dolara, ako ne znate kud biste s novcem, a nemate sitno za dobrotvorne svrhe. Ako ste pak zainteresirani za sadržajniju PS4/Xbox One inačicu, pogledajte sljedeći video.

Komentari (2)

  • hanteed

    22.04.2015 - 16:25

    mogu mislit kakvo je to smece

    • adycro

      @hanteed, 25.04.2015 - 13:02

      Nije ni losa toliko igra s obzirom da je na mobilnom uredjaju. No to i nije toliko bitno, nadam se da cu cuti jednom vijest UFC na PC u 😀 ^^

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?