HCL.HR

Ekspanzija za The Talos Principle stiže uskoro

Juraj Bevandić 26.05.2015.   •   1 komentara


Hrvatska igra koja je pred sam kraj 2014. skoro odnijela HCL-ovu titulu igre godine dobiva ekspanziju o kojoj ne znamo još ništa konkretno, a već ju željno iščekujemo.

Tom Jubert i Jonas Kyratzes, pisci hrvatske igre The Talos Principle koja nas je ugodno iznenadila pred sam kraj prošle godine, pripremaju nam još intrigantnih komadića priče koji bi trebali proširiti igrin svijet.

Kao što je Jubert spomenuo u nedavnom postu na svom blogu, Croteam je prepoznao značaj priče u njihovom uspješnom naslovu te su odlučili ponovno udružiti dvojac u pisanju priče za nadolazeći DLC nazvan Road to Gehenna. Razmatrane su ideje poput povratka u daleku prošlost, dok se sustav Elohim tek razvijao ili pak u daleku budućnost kada ga druga bića otkriju, pa čak i svojevrstan paralelni svemir na odvojenom serveru, ali te su ideje odbačene u svrhu nečeg sasvim novoga.

Jubert još ne nudi nikakve naznake u kojem smjeru bi priča mogla odvesti taj DLC, ali objašnjava kako im trenutni pristup daje slobodu razraditi unikatnu mitologiju igre i pronaći nove načine za interakciju s njome. Zvuči ambiciozno, a to potvrđuje i činjenica da je scenarij za eksperimentalnu Road to Gehennu otprilike duljine onog za cijeli The Talos Principle.

Svi ključni komadići su sjeli na svoje mjesto i trenutno se ekspanzija polira, pa ju na tržištu možemo očekivati kroz idućih mjesec-dva dana. Ako još niste isprobali The Talos Principle, to vrijeme do izlaska ekspanzije moglo bi biti savršeno za jedan ugodni prelazak. Naš vam ga Renato u svojoj recenziji od srca preporučuje.

Komentari (1)

  • Krulle55

    27.05.2015 - 14:58

    Mene i dalje zanima kad dolazi na ps4?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?