HCL.HR

Electronic Arts donosi šest igara na Gamescom

nebel 01.08.2013.   •   3 komentara


Electronic Arts će i ove godine održati svoju konferenciju na Gamescom sajmu, a po svemu sudeći stavit će naglasak na igre koje su orijentirane PC publici.

Dvadesetog ovog mjeseca Electronic Arts će u Kelnu održati svoju Gamescom konferenciju, a danas je potvrđeno kako ćemo tom prilikom vidjeti šest igara ove tvrtke. Neke od njih već su bile najavljene za show, pa ćemo tako premijerno vidjeti The Sims 4 i novi Command & Conquer koji je izostao s konferencije na E3 sajmu. S obzirom da su te dvije igre PC ekskluzive, jasno je kako EA u Njemačku dolazi s namjerom da zainteresira PC gamere koji ondje tvore većinski dio publike.

Osim tih naslova vidjet ćemo još i Battlefield 4 te Titanfall, također istaknute igre za PC publiku, te Need for Speed Rivals i Fifu 14. Nije isključeno da ćemo na konferenciji dobiti neke iznenađujuće nove najave, ali je zato izgledno da na pozornici nećemo vidjeti ostale naslove Electronic Artsa kao što su Dragon Age: Inquisition, Mirrors Edge (2) i drugi.

Komentari (3)

  • Apocalypse4987

    01.08.2013 - 12:31

    Nisam nikad bija neki fan EA, al ovo mi se sviđa

  • IaMarmageddoN

    01.08.2013 - 14:44

    Napokon malo više Fife. Čuvaju taj gameplay kao svetu stolicu.

  • buby8992

    01.08.2013 - 19:14

    Loša lista IMO, ništa što me baš previše zanima. Ajde jedino možda Battlefield 4. Ali stvarno ne kužim koji ku*ac ne mogu baciti jedan DA Inquistion gameplay demo ipak je igra u izradi još od 2011.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?