HCL.HR

Electronic Arts oživljava klasike

Zoran Žalac 13.08.2009.   •   0 komentara


Sjećate se naslova kao što su Road Rush ili Populous? E pa, ako je suditi po pričama koje kruže internetskim prostranstvima, Electronic Arts bi uskoro mogao oživjeti te klasike, uključujući i igre Theme Park te Wing Commander.

Sjećate se naslova kao što su Road Rash ili Populous? E pa, ako je suditi po pričama koje kruže internetskim prostranstvima, Electronic Arts bi uskoro mogao oživjeti te klasike, uključujući i igre Theme Park te Wing Commander. Nekadašnji hitovi koji su proslavili razvojni tim Bullfrog Production na čelu s Peterom Molyneuxom tako bi mogli doživjeti moderne inačice, na što ukazuje EA-ovo podnošenje zahtjeva za intelektualnim vlasništvom na ove naslove.

Daljnje spekulacije potakao je i Harvey Elliot iz EA Bright Light tima, izjavivši da je opcija vraćanja ovih igara definitivno moguća. „Ako se sjetite tih klasika i odlučite ih ponovno zaigrati, može vam se dogoditi da vas prođe želja jer oni više nisu isti kao nekada – bili su dobri za svoje vrijeme, a trik je u tome da se ne mogu jednostavno vratiti tek u obliku obične prerade. Stoga moramo raditi na očuvanju originalnih vrijednosti tih igara, ali i na njihovom prilagođavanju današnjim zahtjevima igrača.“ – tvrdi Elliot. Sve je to fino i lijepo, no ako će ih prilagođavati kao i svoju posljednju Harry Potter igru, slobodno možemo reći: ne, hvala.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?