HCL.HR

Elijah Wood posuđuje glas protagonistu Broken Agea

ToxarE 08.12.2013.   •   3 komentara


Kickstarterom financirani Broken Age dio svog budžeta izdvojio je za angažman poznatog holivudskog glumca Elijaha Wooda koji će posuditi glas muškom protagonistu u igri.

Klasična avantura Broken Age koja nam stiže početkom ove godine u produkciji Tima Schafera i njegovog Double Fine tima među svoju postavu glumaca koji će posuditi glasove likovima u igri dodala je još jedno zvučno ime. Pored Jacka Blacka i Jennifer Hale u igri ćemo tako čuti i poznatog nam „hobita“ Elijaha Wooda.

Wood će svoj glas udijeliti muškom protagonistu imena Shay. Kao što ćete vidjeti u sljedećem traileru, Shay je zatvoren u pretjerano dobronamjernom svemirskom brodu te će njegova priča biti fokusirana na avanturu otvaranja novih horizonata. Osim Shaya u igri ćemo kontrolirati i žensku protagonisticu Vessu koja će imati svoju zasebnu priču. Schafer nije htio potvrditi hoće li se njihove dvije priče negdje ispreplesti, ali je zato naglasio da će u mnogočemu doći do paralelnih tema obrađenih na drugačije načine.

Broken Age bit će podijeljen na dva dijela. Prvi dio igre stiže u siječnju 2014., a drugi sredinom godine. Igra će biti dostupna na PC-u te Android i iOS uređajima.

Komentari (3)

  • grgoljblaster

    09.12.2013 - 09:23

    Ja sam jedan od ljudi koji su ovo podrzali na Kickstarteru i jako razocarani sto Doublefine nije sposoban da pravilno raspolaze novcem i odlaze igru. Ilajdza je kul, drago mi je sto ce covek glumiti u igri, ali igra originalno nije trebalo da ima ovakav star power. Ako se setite, prvi budzet je trebalo da bude ispod pola miliona dolara i igra je trebalo da bude gotova za 5-6 meseci a ne dve godine koliko je sada -_-

    • niksa_91

      @grgoljblaster, 09.12.2013 - 10:12

      a opet bolje nek je i dvije godine pa da bude kak spada, nego 6mj pa pun k bugova, glicheva, crasheva itd.

    • grgoljblaster

      @grgoljblaster, 09.12.2013 - 19:48

      Da, ali vidis to prvobitno nije trebalo da bude epska niti ogromna igra vec oldskul point&click avantura. To je ono sto smo ja i mnogi platili, da bi DoubleFine zinuo na silnu lovu i preterao sa prosirivanjem projekta. Cak su nedavno izjavili da nemaju dovoljno novca D:

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?