HCL.HR

else { Heart.break() } će vas učiti programiranju

Nikola Bunjevac 19.02.2012.   •   6 komentara


Nova igra švedskog developera Erika Svedänga stavlja vas u svijet u kojemu su atomi zamijenjeni bitovima, a igrač može manipulirati kodom same igre.

Švedski developer Erik Svedäng, tvorac Blueberry Gardena, radi na novoj igri. Blueberry Garden je inače platformer u kojemu istražujete igrin svijet kako biste naučili igrati. Svedäng je poznat baš po inovativnosti u igrama, a vjerujemo kako će i njegova nova igra nastaviti taj trend.

else { Heart.break() } vas smješta u svijet sastavljen od računala i računalnog koda u kojemu su atomi zamijenjeni bitovima, što igraču omogućuje kreativnost i značajan utjecaj na igru. Svedäng naglašava kako je cilj kreirati igru koja nadilazi pusto rješavanje zagonetki i poboljšavanje statistike koje se često viđa u igrama.

Podrazumijeva se i kako igrač ne zna programirati tako da ćete i ukoliko nemate prijašnjih iskustava s programiranjem moći zaigrati ovu igru. Nagađa se kako bi igra mogla izaći početkom iduće godine.

Komentari (6)

  • Black op

    19.02.2012 - 16:07

    A sta je to,jel to kao neka ucilica ili sta vec?

  • Nidjo123

    19.02.2012 - 16:42

    To je igra koja se razlikuje od drugih po tome što možeš međuostalom manipulirati kodom. Ima i priču tako da nije kao Učilica. A učenje programiranja ja smatram kao neki bonus koji dobiješ dok prelaziš igru.

  • Black op

    20.02.2012 - 11:05

    Pa sta mislis pod time manipulirati kodom?Moze li mi iko malo bolje pojasniti?

  • Black op

    20.02.2012 - 11:06

    Nego da li se zna datum izlaska ove igre?

  • bombajstampa

    20.02.2012 - 13:30

    Nešto kao Matrix; kada ljudi iz vanjskog svijeta ( anplagd ) preko računala utječu na to da se blizu Triniti, u virtualnom svijetu, pojave vrata koja prije tu nisu bila, kako bi izbjegla zlikovce tj. one agente nake

  • MaliMicek

    21.02.2012 - 11:28

    Ovo bi moglo biti zanimljivo!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?