HCL.HR

Enslaved: Odyssey to the West dostupan na Steamu

ToxarE 25.10.2013.   •   2 komentara


Akcijska avantura iz Ninja Theorya, koja je oko tri godine bila konzolaška ekskluziva, od sada je dostupna na Steamu za 20 eura.

Iz Ninja Theoreya, studija koji nam je donio Heavenly Sword te DmC: Devil May Cry, stiglo nam je Premium izdanje njihove akcijske avanture Enslaved: Odyssey to the West za PC i PS3. Posebno ističemo PC verziju na Steamu jer je to prvi put da ovu igru imaju priliku zaigrati i PC gameri. Naime, igra je izašla još 2010. godine za PS3 i X360, dobila vrlo dobre ocjene od recezenata, ali očito nije djelovala pretjerano zanimljivo samim igračima jer su statistike prodaje bile razočaravajuće.

Može se stoga reći da je ovo donekle skriveni dragulj; igra koja nije pretjerano popularna i koju su svi pomalo zaboravili, ali uz koju biste se mogli dobro zabaviti. Ovo Premium izdanje, osim same igre, donosi Pigsy’s Perfect 10 DLC te Ninja Monkey, Classic Monkey i Sexy Trip skinove. PC verzija podržava Steam Big Picture Mode, Steam Achievementse i Steam Cloud Save.

Našu recenziju X360 verzije, objavljenu još 2010. godine, provjerite ovdje.

Komentari (2)

  • Emperor Ghaleon

    25.10.2013 - 10:43

    Jako dobra igra; definitivno bih ju preporučio svima. Trip [3

  • lukaa712

    25.10.2013 - 12:25

    odigrao za ps3, zanimljiva je igra, iako je port bio loš, tako da je ono framerate užasno loš. Platforming djelovi malo pretjerano linearni, borba solidna, priča odlična.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?