HCL.HR

Enter the Dominatrix bit će prvi DLC za Saints Row 4

nebel 23.07.2013.   •   4 komentara


Do prije godinu dana samostalna ekspanzija za Saints Row: The Third, a zatim otkazani projekt čije su ideje pretočene u Saints Row 4, na kraju će ipak završiti kao DLC paket za tu igru.

Priča iza Volitionovog Enter the Dominatrixa zasigurno je jedna od čudnijih u zadnje vrijeme. Naime, dotična igra isprva je najavljena tek kao prvotravanjska šala, da bi se THQ kasnije uozbiljio i zaista obećao dolazak iste kao samostalne ekspanzije Saints Row: The Thirda. Međutim, radost fanova nije trajala dugo – svega dva mjeseca kasnije, taj je projekt otkazan, a ideja iza njega prešla je u sljedeću igru iz Saints Row serijala.

Kada je najavljen Saints Row 4, mnogi su pomislili kako je isti nastao na temelju te ekspanzije, no developer je poručio kako je Enter the Dominatrix posudio tek neke elemente četvrtom dijelu SR-a. Sada je čitava situacija postala još čudnija jer je Volition potvrdio kako će Enter the Dominatrix na kraju ipak ugledati svjetlo dana – i to kao prvi DLC paket za Saints Row 4, negdje oko 40-ak dana nakon izlaska igre (20. kolovoza ove godine).

Usput rečeno, nedavno je potvrđeno kako se u igru osim narcisoidnog predsjednika s natprirodnim moćima vraća i protagonist trojke Johhny Gat. U donjem videu pogledajte kako će se on snaći pri invaziji izvanzemaljaca.

Komentari (4)

  • gamelaker

    23.07.2013 - 13:23

    Neznam,nekako mi se ćene da će "ludost" biti nekako preisforsirana,ne obećava previše

    • Chaos777

      @gamelaker, 23.07.2013 - 14:09

      Ne znam se pise odvojeno…

    • gamelaker

      @gamelaker, 23.07.2013 - 15:08

      znan nego od brzine pisanja mi promaklo

    • kuky90

      @gamelaker, 25.07.2013 - 07:59

      i pise se piše sa Š pa ti nitko ne sere

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?