HCL.HR

Epic Games najavio Paragon za PC

Zoran Žalac 04.11.2015.   •   0 komentara


Epic Games priprema već treći ekskluzivni PC naslov zvan Paragon, a čini nam se kako je zamišljen da parira Blizzardovom Overwatchu.

Zadnjih desetak godina tvorci Unreal Tournament serijala svojim su Gears of War igrama redovito zaobilazili PC platformu. Sada je situacija pak obratna – igre koje su im u razvoju zaobilaze konzole i izlaze ekskluzivno za PC. Dvije su već neko vrijeme u razvoju – to su reboot spomenutog Unreal Tournamenta te Fortnite, a sada doznajemo kako postoji i treća.

Ime joj je Paragon i bit će *nekakva* pucačina. Sama najava igre dosta je kriptična, ali uspijevamo izvući informaciju kako ćemo u njoj vidjeti različite (igrive) likove, ili bolje rečeno heroje od kojih su neki Twinblast, Steel, Sparrow, Dekker, Grux itd. Za ovoga prvoga imamo čak i potpuno gluhi trailer.

Čim pomislimo na heroje, pomislimo na Overwatch i Battleborn, popularni tip FPS/TPS igre koje posuđuje neke ideje MOBA žanra. Još nema potvrde da će i Paragon biti takav, ali indicije za to vrlo su snažne. Uostalom, navodi se kako će svaki Paragonac imati posebne vještine na temelju onoga za što se igrači odluče boriti, a to može biti slava, ponos, bogatstvo ili omraženost.

Igra je najavljena za izlazak tijekom 2016. godine, no s obzirom da Epic paralelno radi na još dva projekta, od kojih je barem jedan trebao izaći još prošle godine, nekako ne bismo baš preporučili da se itko drži tog okvirnog vremena.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?