HCL.HR

Epic Mickey: Power of Illusion za 3DS – prvi detalji i screenshoti

Igor Belan 05.04.2012.   •   3 komentara


Otkriven 16-bitni grafički stil nove 3DS igre koja korijene vuče sa Sega Mega Drive klasika i modernizira ga konceptima iz Epic Mickeya.

Epic Mickey: Power of Illusion stiže ove jeseni ekskluzivno na 3DS konzolu paralelno uz izlazak Epic Mickeya 2 za kućne konzole i PC. Proizvodi ga Dreamrift u suradnji s Junction Pointom i neće biti 3D platformer poput velikog mu brata za kućne konzole, već nešto skromniji 2D platformer. No kako će izgledati?

Prvi screenshoti su objavljeni, prilažemo ih ispod zajedno s linkom do pune galerije, a sada je u potpunosti jasno kako se nisu šalili kada su prije najavili da će grafički stil biti inspiriran 16-bitnom erom igara. Dapače, ovo izgleda kao 16-bitna igra sa stroja poput Super Nintenda ili Sega Mega Drivea.

Igra je inspirirana Mickey Mouse klasikom upravo za Sega Mega Drive imena Castle of Illusions, a trebala bi uspješno izmješati 2D platformerski gameplay staroga kova s nešto modernijim konceptima stvaranja objekata bitnih za gameplay viđenih u prvom Epic Mickeyu za Wii. Objekte ćemo crtati na donjem ekranu koristeći stylus, a što ih kvalitetnije nacrtamo (odnosno precrtamo jer ćemo dobiti neku vrstu siluete) to će biti korisniji u igri.

Pogledajte screenshote i pripremite se za 16-bitnu nostalgiju i hrpu različitih Disney likova.

FORUM: Nintendo 3DS rasprave

Komentari (3)

  • Disc0

    05.04.2012 - 10:48

    Slike su kik es, nadam se da ce i igra bit!

  • bombajstampa

    05.04.2012 - 20:39

    ovo se zove recikliranje. uglavnom. iako znamo da se toga previše na 3DS-u ne libe ohrabreni dobrim prodajnim rezultatima, ipak- 3D reciklata.

  • l)oolvl

    06.04.2012 - 11:42

    sweeeeeeet

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?