HCL.HR

Epic otkriva novi IP na GDC-u 2011

Duje Kozomara 28.12.2010.   •   3 komentara


Epicov Cliff Bleszinski otkrio je da će na nadolazećem GDC-u otkriti svoj novi projekt, u čijoj izradi sudjeluje i glavni dizajner igre Prototype. Doznajte više…

Developeri Gears of War serijala, Epic Games, otkriti će svoj novi projekt na Game Developers Conferenceu sljedeće godine. U intervjuu za američki magazin EGM, Epicov Cliff Bleszinski naglasio je kako bi svi trebali pripaziti na nadolazeći GDC, poradi novog IP-a Cliffovog studia. Otkrio je i da će glavni dizajner igre Prototype, Eric Holmes, sudjelovati u izradi projekta. „Vjerujem da su igrini dizajneri Stan Lee i Jack Kirby našeg doba, a kreiramo svjetove koji će imati golemog utjecaja na ljude. Gameri glasuju sa svojim dolarima, i najčešće vole već dobro poznate IP-eve, ali i oni su odnekud počeli, zar ne?

Call of Duty je kreirala originalna Medal of Honor ekipa, Gears of War je složio originalni Unreal Torunament tip. Jedva čekam da vidim što je sljedeće“, dodao je veseli Cliff. Dakle, poštovani gameri i gamerice, pripazite na GDC 2011, koji se održava od 28. veljače do 4. ožujka. Što mislite, o kakvom je naslovu riječ?

Komentari (3)

  • Ad4pt3r

    28.12.2010 - 16:58

    Ma neki tipični TPS ili FPS, ono što se najviše prodaje. Ne bih očekivao od Epica da rade neke komplicirane RPG-ove i slično.

  • dany360

    28.12.2010 - 17:42

    multiplatform gears…

  • Overdeath

    29.12.2010 - 10:41

    Jedino sto sigurno mogu pogoditi je to da ce tu novu igru pogoniti Unreal Engine 3.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?