HCL.HR

ESL Pro Series u Hrvatskoj

Igor Belan 19.05.2009.   •   0 komentara   •   Esport


Donosimo vam ESL Pro Series natjecanje za Hrvatski ESL. Najbolji od najboljih COD 4 timova imati će priliku pokazati skill za novčanu nagradu od 1000 Eura.

S ponosom vam predstavljamo Electronic Sports League Pro Series (EPS) u Hrvatskoj. Ovo je unikatno natjecanje u kojem će se osam najboljih Call of Duty 4 timova hrvatske natjecati za nagradni fond od ukupno 1000 Eura! Natjecanje je krenulo prije dva dana, u nedjelju 17.svibnja kada je započelo prvo kolo, a traje sve do 27. lipnja kada će četiri najbolja tima regularne sezone igrati na offline EPS finalu.

Ali što je to EPS zapravo?

ESL Pro Series (EPS) je niz nacionalnih natjecanja organiziranih od strane Electronic Sports Leaguea s ciljem kako bi se utvrdili gamerski prvaci određene države. EPS nudi okršaje sunarodnjaka u mečevima jedni protiv drugih online i offline sa novčanim bonusom za svaku pobjedu. Svaki EPS ima svoj vrhunac u offline finalu, gdje se četiri najbolja nacionalna tima u sezoni bore za novčane nagrade i titulu prvaka države. U jednoj kalendarskoj godini odigravaju se dvije sezone EPS-a.

Detaljnije o Hrvatskom EPS-u saznajte na našim službenim EPS stranicama, gdje imate spremno više informacija o raspodjeli nagradnog fonda, prijavljenim klanovima, pravilima natjecanja i svemu ostalome što vas na ovu temu može zanimati.

LINK: EPS Hrvatska

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?