HCL.HR

ESWC 2008

Igor Belan 19.06.2008.   •   0 komentara   •   HCL objave


Marko i Grga donose par informacija o ovogodišnjima Hrvatskim ESWC kvalifikacijama…

Naši Marko Babić i Grgur Petrović prisustvovali su press konferenciji koja prethodi ovogodišnjem izdanju ESWC-a, svijetski poznatog natjecanja u računalnim igrama. Konferenciji su prisustvovali Organizator ESWC-a, trenutno najuspješniji hrvatski gamer koji se natječe za najjaču gaming zajednicu na svijetu i predstavnici Iskon Interneta. Ovogodišnja hrvatska inačica ESWC-a ( Iskon Electronic Sports World Cupa ) održava se 20.06-21.06.2008. na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu 7a.

S obzrom da je naša zemlja jedina u regiji u kojoj se kontinuirano održava ESWC natjecanje ove godine očekuje se poveći broj timova iz susjednih zemalja. Ukoliko još niste čuli za ovogodišnji ESWC, a igrate Warcraft 3, DOTA-u, ili CS 1.6 još nije kasno, prijavite svoj klan na službenoj stranici ESWC-a. DOTA je novo-dodana disciplina, jer su organizatori očito uvidjeli da tu igru u Hrvatskoj igra gotovo 2000 aktivnih igrača. Najbolji igrači u Warcraftu i doti imaju plaćen i put i smještaj u San Jose-u u Californiji, gdje se održava svijetsko finale i gdje će prisustvovati najbolji predstavnici iz gotovo 60 zemalja svijeta. Counter Strike je čista Masters disciplina gdje ne postoji mogućnost odlaska u San Jose, već je natjecanje čisto samom sebi svrha. Nagrade su vrijedan hardware.

Organizatori najavljuju osim samog „suhoparnog“ igranja i razne popularne gaming aktivnosti koje će svakako podići moral na eventu, a nabrojat ćemo samo neke, after hard-core-gaming party, atraktivne hostese, cyber bar za najžednije, tombola itd, dok je u petak naveče organizirano gledanje tekme. Ako volite gaming dođite na Iskon ESWC 2008 i na taj način pokažite podršku rastućoj hrvatskoj sceni i pridružite se zabavi na Gamer Festu.

UPDATE: Imamo i nekoliko slika sa današnje pressice na našemu forumu pa bacite pogled u ovome topicu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?