HCL.HR

European Nations Championship 2009

Igor Belan 27.02.2009.   •   0 komentara   •   Esport


Predstavljamo vam European Nations Championship i novu sezonu u 2009. godini! Opet kreću borbe za titulu najboljeg europskog nacionalnog tima godine.

Predstavljamo vam European Nations Championship i novu sezonu u 2009. godini! Opet kreću borbe za titulu najboljeg europskog nacionalnog tima godine. Od ožujka do kolovoza ekipe iz cijele Europe će dati sve od sebe kako bi dosegli finale i predstavili časno svoju zemlju. European Nations Championship je prvi put održan 2004. godine i postao je turnir u kojem se vidi tko su najbolje europske nacionalne momčadi u eSportu. Od tada većina europskih zemalja se bori jednom godišnje za čast, prestiž i naravno pozamašan nagradni fond.

Nakon što je prošle godine dodan Counter Strike: Source odlučeno je da dodamo i igre DotA i Call of Duty 4 u 2009. budući da zajednice u obje igre rastu vrlo brzo. Budući da im je to debi, obje igre nisu pokrivene i nagradnim fondom. I igrači i navijači mogu pokazati svoj entuzijazam u svojim igrama i pomoći ovim igrama da budu pravi dio ENC-a slijedeće godine. Očekujemo i nadamo se novoj sezoni ENC-a sa 6 disciplina i 15,000 Eura nagradnog fonda! Još detaljnije o svemu ovome možete saznati na našim ESL stranicama.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?